Tarih: 15.01.2022 14:03

ÜRDÜNLÜ SABAH ŞİFAYI GAZİPAŞA’DA BULDU

Facebook Twitter Linked-in

Ürdün’de yaşayan 60 yaşındaki Sabah Aınsour, şifayı Gazipaşa’da buldu. Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde kalça protezi ameliyatı olan Aınsour, gerçekleştirilen ameliyat ve tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

 

Ürdünlü hasta Sabah Aınsour, kalça protezi olmak için Gazipaşa Devlet Hastanesi’ni tercih etti.  Yürürken rahatsızlık gibi şikâyetler nedeniyle yaşam kalitesini oldukça kötü hale dönüşen Sabah Aınsour, ağrılara dayanamayınca ameliyat olmaya karar verdi. Yaptığı araştırmalar sonucunda Gazipaşa Devlet Hastanesi’nin ortopedisinin bu konuda çok iyi olduğu bilgisine ulaşan Sabah Aınsour, Ürdün’den oğulları ile Gazipaşa’ya gelerek Devlet Hastanesi’ne başvurdu.  

 

“ÇELİK, ÜRDÜNLÜ HASTA AINSOUR’U ZİYARET ETTİ”

 

Burada gerekli tedavisine başlanan Ainsour, yapılan tetkiklerin ardından Opr. Dr. Sarper Yalçınkaya tarafından ameliyata alındı. Başarılı bir şekilde tamamlanan ameliyat ve tedavi sürecinin ardından ağrılarından kurtularak, sağlığına kavuştu.  Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik, Ürdünlü hasta Aınsour’u ziyaret etti.

 

“SAĞLIK TURİZMİ İÇİN SÜREKLİ GAZİPAŞA’YA GELECEĞİM”

 

Ainsour’un oğlu Tareq Dawod, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik ve operasyonu gerçekleştiren Opr. Dr. Sarper Yalçınkaya’ya teşekkür etti. Ameliyatın ardından annesinin hızla iyileştiğini söyleyen Dawod, çok memnun olduklarını, bundan sonra sağlık turizmi için sürekli Gazipaşa’ya geleceklerini söyledi.

 

ÇELİK’TEN AÇIKLAMA

 

Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde görev yapan Opr. Dr. Sarper Yalçınkaya’ya ve ekibine yaptığı başarılı operasyon için teşekkür eden Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Çelik, “Hastanemiz, Gazipaşa ile çevre il ve ilçelerden gelen hastalarımızın yanında yurt dışından gelen yabancı vatandaşlarımıza da sağlık hizmeti veriyor. Bunun en son örneğini 60 yaşındaki Ürdünlü hastamız Sabah Aınsour’un tedavisinde gördük. Yapılan başarılı operasyondan dolayı Opr. Dr. Sarper Yalçınkaya’ya ve ekibine, hastanemizde görev alan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —