SAĞLIK OCAĞI ÇALIŞMASINDA SÜREÇ HIZLANACAK

GÜNCEL 15.01.2022 13:59:15 0
SAĞLIK OCAĞI ÇALIŞMASINDA SÜREÇ HIZLANACAK

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, İl Sağlık Müdürümüz Opr. Dr. İsmail Başıbüyük ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Çetin ile birlikte eski devlet hastanesi arazisinde incelemelerde bulundu. Eski hastanenin yerine yapılacak sağlık tesisleriyle ilgili Müdür Başıbüyük’ü bilgilendiren İlçe Başkanı Doğan,  sürecin hızlanması için çalıştıklarını söyledi.

 

İL MÜDÜRÜNDEN İLK ZİYARET

 

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, Gazipaşa’ya ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Gazipaşa’daki sağlık kuruluşlarını ziyaret eden Başıbüyük, daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’la, geçtiğimiz yıl yerine yeni sağlık tesisleri yapılması için yıkılan eski devlet hastanesi arazisinde inceleme ve istişarede bulundu. Başkan Doğan, yapılacak tesislerle ilgili İl Müdürü Başıbüyük’e bilgi verdi.

 

SÜREÇ HIZLANACAK

 

İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük’e süreçle ilgili bilgi verdiğini aktaran Doğan, “Yeni İl Sağlık MüdürümüzOpr. Dr. İsmail Başıbüyük ve Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Çetin geldiler. Onlarla eski hastanemizin arazisinde incelemede bulunduk. Yıktığımız yeri, yapacağımız tesisleri anlattık.  Sağlık Bakanlığı’nın oranın yarısını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na vermesi lazım.  Onları konuştuk. Zaten başvurumuzu yapmıştık. İl Sağlık Müdürünün muvafakatname vermesi lazım. İl müdürümüz ‘Uygundur başkanım, verelim’ dedi. Onla ilgili çalışmalar var. Sürecin hızlanacağına inanıyoruz” dedi.

 

Eski hastanenin bir bölümüne İlçe Sağlık Müdürlüğü (T8) Binası,  Gazipaşa Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi (9 Hekimli) ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun yapılacak. Bir bölümüne ise yaşlı bakım ve huzur evi yapılacak.