Tarih: 15.01.2022 13:55

MÇD YÜREK SIZLATAN OLAY KARŞISINDA KAYITSIZ KALMADI

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Çalışanlar Derneği (MÇD) Genel Merkezi, Gazipaşa’da inşaat firması sahibi olduğu iddia edilen bir kişinin, ayakkabısını değiştirmek için yapı markete götürdüğü işçiyi koltuk yerine bagajda taşıdığı o olay hakkında çalışma başlattı.

 

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “14.01.2022 tarihinde yerel ve ulusal gazetelerde çıkan “İşçiyi Bagajda Taşıdı” haberine istinaden Milliyetçi Çalışanlar Derneği olarak bir açıklama gereği hâsıl olmuştur. Milliyetçi Çalışanlar Derneği olarak yerel ve ulusal basında çıkan haberleri büyük bir üzüntü ve hayretler içerisinde okuyup, izledik. Çıkan haberlere istinaden aynı gün sabah 09.15’de Genel Başkanımız Sayın Ceyhun Altay Bey, Milliyetçi Çalışanlar Derneği Gazipaşa İlçe Başkanı Emrah Değirmenci ile görüşüp olayın aydınlatılması ve iki tarafla görüşülmesi konusunda talimatlarını vermişlerdir.

 

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

 

Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda saat 11.00'de Milliyetçi Çalışanlar Derneği Gazipaşa İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri alışveriş yapılan işletmeye giderek konu hakkında bilgi almışlardır. Alışveriş yapılan işletme yetkilisi, bahsi konu olan işçi ve işvereni ilk defa gördüğünü beyan etmiştir. Yapılan incelemelerde işçiye ve işverene ulaşılamamış olup, Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda bahsi konu olan işçi ile görüşüldükten sonra işçinin isteği doğrultusunda avukatlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz konunun takipçisi olacağını bilgilendirmek isteriz.  Milliyetçi Çalışanlar Derneği işçinin ve aziz milletimizin her konuda yanındadır. Basına ve Kamuoyuna saygıyla…”

 

YAŞANAN OLAYIN GEÇMİŞİ

 

Gazipaşa’da inşaat firması sahibi olduğu iddia edilen bir kişi, ayakkabısını değiştirmek için yapı markete götürdüğü işçiyi koltuk yerine bagajda taşıdı. Durumu görenler ise olaya büyük tepki gösterdi.

 

Vicdanları sızlatan olay geçtiğimiz günlerde Gazipaşa’da yaşandı. İnşaat sektöründe iş yapan bir firma sahibi, inşaatta çalışan işçiye iddiaya göre çalışırken giymek üzere ayakkabı aldı ama numarası küçük geldi. Bunun üzerine patron, işçiyi mağazaya götürmek istedi. Yapı marketin önüne gelindiğinde ön ya da arka koltuk yerine açılan bagajdan inen işçiyi görenler gözlerine inanamadı. Bagajdan inip yapı markete giren ve ayakkabısını değiştiren işçi, tekrar bagaja bindi ve kapısı bir vatandaşın yardımıyla kapatıldı. Görenlerin büyük tepkisine yol açan olay, cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı. Araç sahibi ise, işçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda gitmek istediğini iddia etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —