KÖSE VAATLERİNİN ARKASINDA

GÜNCEL 13.01.2022 10:10:47 0
KÖSE VAATLERİNİN ARKASINDA

Gazipaşa’da 15 Ocak Cumartesi günü yapılacak Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 22. Olağan Kongresi’ne iki gün kala esnaflara seslenen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Köse, Gazipaşalı esnaflara seslendi. Esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini ve sorunlara çözüm üretecek genç ve dinamik bir kadroya sahip olduğunu belirten Köse, “Seçim listemde yer alan tüm vaatleri yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben ve ekibim vaatlerimizin arkasındayız, sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.

 

DİKKAT ÇEKEN VAATLER

 

Seçim vaatleriyle Gazipaşa esnafının dikkatini üzerine çeken Köse, Gazipaşa esnafına verilen vaatlerin bir bir yapılacağının sözünü verdi. Köse, “vaatlerimizden biri, ilçemizde bulunan bankalarla görüşerek esnaflarımıza düşük faizli kredi imkanı sağlamak. Bunun yanında, esnafımızın sevinçli ve hüzünlü günlerinde SMS ile değil, bizzat ziyaret edip yanlarında olacağız. Her üyemizin sorunlarıyla bire bir ilgilenip, sorunlarına çözüm üreteceğiz.  Esnafımızın karşısına çıkabilecek her türlü olumsuz durumda, anlaşma sağlayacağımız hukuk bürosu üzerinden ücretsiz danışmanlık ve dilekçe hizmeti vereceğiz.  Üyelerimize akaryakıt, özel okullar, sürücü kursları ve özel hastaneler ile yapacağımız anlaşma ile indirim sağlayacağız.

 

FESTİVAL, FUAR VE ŞENLİK VAATLERİ

 

Temeli 12. Yüzyılda atılmış, esnafımızın yaşam kültürü olmuş ahilik kavramını anlatarak esnaflar arasındaki sosyal barışı sağlayacağız. Türkiye genelinde yapılan fuarlara esnafımızın katılımını sağlayacağız. Başlatmış olduğumuz indirim günlerini fuar havasında devam ettireceğiz. Meslek Lisesi ile görüşüp ilçemizde eksikliği görülen çırak sorununun çözümü noktasında girişimlerde bulunacağız.  Belediyemizin düzenlemiş olduğu etkinliklerde (Festival, fuar ve yayla şenliği) esnafımızın ücretlerini oda yönetimi olarak ödeyeceğiz. Çeşitli nedenlerden dolayı ekonomik sıkıntı içinde olan esnaflarımıza maddi ve manevi destekte bulunacağız.

 

ESNAFA İŞ-KUR VAADİ

 

İŞ-KUR ofisinin ilçemize gelmesi için girişimlerde bulunacağız. Halk Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek yabancı dil kursları açacağız. Esnafımızın en büyük sorunu olan otopark sorununu, ilgili mercilerle görüşerek çözüme kavuşturacağız. Görevde olduğumuz süre içerisinde Gazipaşa’mızı ve esnafımızı gerek ilçemizde, gerek ilçe dışından en iyi şekilde temsil etmek ve sorunlarını ilgili mercilere ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Gazipaşa’mızın tanıtımıyla ilgili olarak kitapçık, tanıtım filmi, web sayfası gibi materyaller hazırlayarak ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacağız” dedi.