DEMİR KADROSUNU KURDU

SİYASET 12.01.2022 13:23:11 0
DEMİR KADROSUNU KURDU

CHP’de yarın gerçekleştirilecek olan seçimlerde aday olan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, birlikte yola çıkacağı kadrosunu kurdu. Dün sabah saatlerinde ekibiyle bir araya gelen Demir,  “İlçemizdeki tüm partililerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışabilecek bir yönetim kurulu oluşturduk” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü’nün,  olağanüstü seçimli kongresi yarın saat 10.00’da Belediye Kültür Merkezi’nde başlayacak. CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na aday olan Demir, yönetim kurulunda yer alan isimleri kamuoyu ile paylaştı. CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nün olağanüstü kongresinin şenlik havasında geçeceğini söyleyen başkan adayı Yavuz Demir, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gazipaşa İlçe Örgütü olarak, Perşembe günü olağanüstü kongreye gidiyoruz. Şenlik havasında yapacağımız bu kongremiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yolundaki ilk kıvılcımın adımı olarak görüyoruz. Gazipaşa’dan yanan bu ateş, güzel ilçemiz Gazipaşa’nın aydınlık günlere kavuşması içindir. Bu ateş, ilçemizde adını büyük onur ve gururla taşıdığımız, Gazipaşa’mız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeniden iktidara taşınmasıyla sonuçlanacaktır. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan partimiz, ikinci yüzyılda tekrardan kurtuluşun partisi olacaktır” dedi.

 

“HEMŞERİLERİMİZ İÇİN GELİYORUZ”

 

Yerelden başladıkları iktidar yolculuğunu genel iktidarla taçlandırmayı hedeflediklerini söyleyen Demir,  “Yapacağımız kongrede, ilçe örgütümüzün geleceği için oluşturduğumuz yeni yönetimimiz ile kongre öncesi toplantımızı yaptık. Toplantımızın tek gündemi, birlik beraberlik içerisinde, partimizin tüm paydaşları, tüm gönül verenleri ile yerelden başladığımız iktidar yolculuğumuzun, genel iktidar ile taçlandırmaktır. Gazipaşa’mızda yaşayan değerli hemşerilerimiz için geliyoruz” diye konuştu.

 

GENÇLİK VURGUSU YAPTI

 

Oluşturulan yönetim kurulunun gençliği ve enerjisinin partiye çok güzel geleceğini ifade eden başkan adayı Yavuz Demir, “Yeni yönetim kurulumuz, Gazipaşa’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni ikinci yüzyıla taşıyacaktır. Yönetim kurulumuzun gençliği ve enerjisi ilçemize ve partimize çok güzel gelecek. İlçemizdeki tüm partililerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışabilecek bir yönetim kurulu oluşmuştur. Bilinmelidir ki, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetim kurulu sadece 14 kişi değildir, her bir delegemiz, her bir üyemiz, her bir gönül verenimiz bizim partimizde söz sahibidir” dedi.

 

ADAYLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kongre öncesi sürecin kardeşlik ve birliktelik havasında geçtiğini ifade eden Demir, “Kongre sürecinde kol kola çalıştığımız, saygımızın ve sevgimizin hiç eksik olmadığı Ali Gök ve Emrah Seven arkadaşlarımıza ve ekiplerine,  kongre öncesi sürecini kardeşlik ve birliktelik havasında yaşamamıza olan katkıları için teşekkür ederiz. Kongremiz sonrasında da bu birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. Buradan sonra taşın altına sadece ellerimizi değil, gövdelerimizi koyacağız. Hep beraber Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm fertleri olarak gövdemiz iktidarımız için taşın altında olacaktır” şeklinde konuştu.

 

DEMİR’İN YÖNETİM KURULU

 

Yavuz Demir başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda; Fahri Oğuz, Yusuf Çobanoğlu, Murat Yalçın, İbrahim Polat, Ali Görgülü, Ahmet Karataş, Yusuf Özgür Bilgili, Şahin Özdemir, Handenur Özalp, Gökşin Güdek Uğur, Emine Peker, Nebi Oğuz ve Kader Özbudak yer alıyor.