Tarih: 12.01.2022 13:21

SEVEN’NİN KADROSU NETLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) birleştirici güç olarak gösterilen ve CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na aday olan Emrah Seven, kadrosunu netleştirdi. Genç, dinamik ve parti içinde sevilen isimleri bir araya getiren Seven, yarın yapılacak seçimde CHP’nin yeni başkanı olmayı hedefliyor. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkan Adayı Emrah Seven, kadrosunu resmen açıkladı. Kadrosunda genç, dinamik ve parti içinde sevilen isimlere yer veren Seven, yarın yapılacak seçimlerden zaferle ayrılmayı hedefliyor. Parti içinde birleştirici güç olarak gösterilen Seven, daha önce CHP’de aldığı görevleri layıkıyla yapmasıyla tanınıyor. Gençler ve partinin önde gelenlerini bir araya getirecek, partinin eskileri ve yenileri arasında köprü olacak bir isim olarak göze çarpan Seven’in, parti içinde önemli bir nüfuza sahip olduğu biliniyor.

 

İŞTE KADROSU

 

Seçimler için iddialı bir kadro kuran Seven, kadrosunda; Deniz Çelik, Hüseyin Durusoy, Deniz Yaman, Mustafa Salman, Nuri Toksöz, Lütfi Baysal, Saniye Güven, Habibe Özdemir, Gizem Aksoy Bıçak, Vedat Okur, Deniz Kaya, Hüseyin Özbudak, Funda Bucak ve Merve Aman Ateş dinamik isimlere yer verdi.

 

“KAZANAN PARTİMİZ OLACAK”

 

Gazipaşa’da kazananın CHP olacağını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Başkan Adayı Emrah Seven, “Gerçekten bu partiyi enerjisi yüksek, bilgi birikimi olan, emeği geçmiş ve gerçekten çalışabilecek insanların yönetmesi gerektiğine inanıyorum. Bunu en iyi bizim organize edebileceğimize inanıyorum.  Partililerimiz emin olsun! Kazanan gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi olacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —