“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

GÜNCEL 12.01.2022 13:20:06 0
“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası 22.Genel Kurulu öncesi, ekibi ve projeleriyle dikkat çeken Başkan Adayı Mustafa Köse, “Mutlu Esnaf, Güçlü Gazipaşa” sloganıyla çıktığımız bu yolda, gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

 

Gazipaşa’da 15 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası 22.Genel Kurulu’nda aday olacağını bir ay önce kahvaltılı programda açıklayan ve akabinde yapılan basın toplantısı ile ekibi tanıtıp, seçim çalışmalarına start veren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Köse ve ekibi, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yaptıkları ziyaretlerde, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Köse ve ekibi esnafların ilgisiyle karşılaşıyor. Özellikle yapılacak anlaşmalar sayesinde, “Esnaflara özel indirim sağlayacak” projeler, esnaların ilgisini çekiyor. Ziyaretlerde vatandaşların sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Köse ve ekibinin, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet İlkokulu’na yaptığı kitap bağışı ile vefat eden pazarcı esnafı Hasan Akar adına okuttukları dua, esnafların ve vatandaşların takdirini toplamıştı.

 

“BU İŞ SEÇİM İŞİ DEĞİL, GÖNÜL İŞİ”

 

Başkan Adayı Köse’nin ekibinde yer alan grup sözcüsü Gazipaşa Parfümeri sahibi Kısmet Yakalı, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Bu iş seçim işi değil, gönül işi” diyen Yakalı, “Biz seçimi kazanalım, kazanmayalım, bu gibi projelere ve eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Seçim döneminde yapılan çalışmalarla esnafların takdirini kazanan Köse ise, “İyi günde, kötü günde, her zaman esnaf arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin yanında olmaya, dün gibi bugün de devam edeceğiz” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27