“HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

GÜNCEL 12.01.2022 13:19:39 0
 “HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın, 15 Ocak cumartesi günü gerçekleştireceği 22’nci genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olan mevcut Başkan Hasan Ali Sönmez, yeni dönem için esnaftan destek istedi. ‘Hizmetlerimizden de, esnaflarımızın tercihinden de, hiç şüphemiz yok’ diyen Sönmez, “2018’de görevi devraldığımızdan buyana, daha önceki süreçlerde olduğu gibi, esnafların sorunlarını bilen, sorunların takipçisi olan, şeffaf ve her zaman çözüm odaklı çalışarak yol alan yönetim anlayışı ile siz değerli esnaflarımızın tercih nedeni olacağımızdan hiç şüphemiz yok” dedi.

 

“ÇÖZÜMLERİMİZİ NET BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYACAĞIZ”

 

2018-2020 yılları arasında yapmış oldukları çalışmalarla her fırsatta esnafın yararını gözettiklerini söyleyen Sönmez, bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışacaklarından bahsetti. Başkan Sönmez,   “2018-2020 yılları arası yapmış olduğumuz çalışmalarla her fırsatta esnafımızın yararını gözeterek, hizmetlerimizi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Dünden bugüne edindiğimiz deneyim ve tecrübeleri, deneyim ve tecrübeli kadromuzla tekrar esnafın yararına tercih kullanarak yol alacağız. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlarımızın sorunlarını içi boş vaatlerle değil, dün yapmış olduğumuz hizmetler gibi yarında aynı şekilde gerçek anlamda, çözümlerimizi net bir şekilde ortaya koyacağız. Şüphesiz ki, bizler bu zamana kadar sizlerden aldığımız güç ve destekle yol aldık. Bundan sonraki süreçte de sizlerden aldığımız güç ve destekle her zaman hep daha iyisini hak ettiğini düşündüğümüz, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarları için layıkıyla süreci sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

4 YILDA NELER YAPILDI

 

Geride kalan 4 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları hatırlatan Sönmez, “Geçirmiş olduğumuz 4 yıllık yönetim sürecimizde, Esnaflarımızı Belediye Başkanımız ve ilçe Kaymakamımız ile buluşturarak sorunlarının dinlenmesini sağladık. Üyelerimizin sorunlarını içeren dosyaları, Çalışma Bakanlığı ve yetkili üst mercilere ulaştırdık ve takibini yaptık. Sicil hizmetinin tekrar odamızda yapılmasını sağladık. TEB Mahmutlar Şubesi ile anlaşarak, kefilsiz, İpoteksiz 50 bin TL 'ye kadar kredi kullanmalarına olanak sağladık. Pandemi sürecini en iyi şekilde yöneterek, esnaflarımızın yanında yer aldık. Bu bağlamda maske, eldiven, sosyal mesafe broşürlerini işyerlerinde dağıttık. Dezenfekte makinesi alarak üyelerimizin işyerlerini ve evlerini ilaçlama ve dezenfekte yaptırdık. Sosyal sorumluluk bilinciyle herhangi bir sebepten işyeri kapanan ve sağlık sorunları yaşayan üyelerimize 3 ile 5 bin TL tutarında toplam 50 bin TL maddi yardım yaptık.

 

YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİN HESABINI ESNAFIMIZA VERİRİZ

 

Ben ve ekibim, bizler yaptıkları hizmetlerin hesabını her zaman, her fırsatta ve her ortamda Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlarına gönül rahatlığı ile verebileceğimizi açık yüreklilikle dile getirmekteyiz. Yapamayacağımız icraat ve vaatlere değil, yaptığımız ve yapacaklarımızla esnafımıza daha da çok yakınız” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27