KÖSE’NİN HEDEFİ RÖVANŞI ALMAK

GÜNCEL 11.01.2022 14:33:03 0
KÖSE’NİN HEDEFİ RÖVANŞI ALMAK

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Köse, cumartesi günü yapılacak seçimlerde mutlu sona ulaşmak için Kahyalar Mahallesi’nde bulunan esnafları ve Gazipaşa Fuar Alanı’na kurulan giyim ve tekstil pazarı esnaflarını ziyaret etti.

 

Gazipaşa’da, 2018 yılında yapılan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 21. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Hasan Ali Sönmez’e kaybeden Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Köse, 2018’in rövanşını almak için çalışmalarına yoğunluk verdi. Seçime sayılı günler kala son kozlarını oynayın Köse ve ekibi, mutlu sona ulaşmak için Kahyalar Mahallesi’nde bulunan esnafları ve Gazipaşa Fuar Alanı’na kurulan giyim ve tekstil pazarı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflara broşürlerini dağıtan Köse ve ekibi, Kahyalar’da ve giyim pazarında esnaflardan destek istedi.

 

“VERİN YETKİYİ YAPALIM HİZMETİ”

 

Ziyaret ettiği esnaflara yeni dönemde seçilmesi durumunda yapacağı projeler hakkında bilgi veren Köse, hem Kahyalar Mahallesi’nde hem de giyim ve tekstil pazarında esnafların ilgisiyle karşılaştı. Esnaflara, “Yapacağımız çok iş var diyerek” yetki isteyen Köse, “Mutlu Esnaf, Güçlü Gazipaşa” hedefimize ulaşmak için esnafımızın teveccühü ile yeniden ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Gazipaşa’da esnafımızın yaşadığı sorunları biliyoruz. Bu sorunları çözecek, esnafın derdine derman olacak bir kadro kurduk ve bir yola çıktık. Seçim günü son sözü yine esnaflarımız söyleyecek. Tüm esnaflarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27