SÖNMEZ PAZARDA DESTEK İSTEDİ

GÜNCEL 11.01.2022 14:32:33 0
SÖNMEZ PAZARDA DESTEK İSTEDİ

Cumartesi günü yapılacak seçimlerden zaferle ayrılmayı planlayan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı Hasan Ali Sönmez, giyim pazarını ziyaret ederek yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında esnaflara bilgi verip, esnaflardan n destek istedi.

 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 22. Olağan Genel Kurulu’na sayılı günler kala çalışmalarına yoğunluk veren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa Fuar Alanı’na kurulan giyim ve tekstil pazarını ziyaret etti. Ekibiyle birlikte esnaflara kolay gelsin diyen Sönmez, esnaflara bol kazanç diledi. Tezgahları tek tek gezip yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında esnaflara bilgi veren Sönmez, esnaflardan destek istedi. Tüm tezgahlarda esnaflarla sohbet eden Sönmez, esnafların cumartesi günü yapılacak seçimlere katılım sağlamasını istedi.

 

“HİZMETLERİMİZE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

 

Gazipaşa’da uzun yıllar ilçe esnafına hizmet ettiğini söyleyen ve yeni dönemde de hizmetlerine devam etmek istediğine dikkat çeken Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Bugüne kadar Gazipaşa’da yaptıklarımız orada. Yaptıklarımız, ileride neler yapabileceğimizin birer göstergesi. Ben ve ekibim, yeni dönemde de hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Bunun için 15 Ocak Cumartesi günü yapılacak seçimlerde tüm esnaflarımızın desteğini bekliyoruz. Esnaflarımıza bulunduğumuz vaatlerin hepsini gerçekleştirmek için onların bize bir kez daha yetki vermesini gerekiyor. Ben ve ekibim, hizmet yapmak için hazırız” dedi.

 

Pazarda esnafların ilgilisiyle karşılan Sönmez ve ekibi, esnaflara teşekkür etti.