Tarih: 11.01.2022 14:30

AK PARTİ’Lİ DOĞAN VE OĞUZ’DAN MANŞET’E 10 OCAK ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahipleri Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk tarafından karşılanan Doğan ve Oğuz, Manşet Gazetesi ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Sohbet havasında geçen ziyarette, Gazipaşa ve Gazipaşa gündemi konuşuldu.

 

“YAYIN HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

Partinin Gazipaşa’da yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Doğan, “Tüm ülkede olduğu gibi, saha çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz için koyduğu hedeflere ulaşmak için bizler gece demeden, gündüz demeden çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sizler de, herkese eşit uzaklıkta, kamu yararını gözeterek, ilkeli, tarafsız bir şekilde yayın hayatınızı sürdürüyorsunuz. Ben bu doğrultuda, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

DOĞAN VE OĞUZ’A TEŞEKKÜR

 

Ziyaretle ilgili Manşet Gazetesi’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutlayan AK parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz’a teşekkür ederiz.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —