Tarih: 11.01.2022 14:27

MÇD’DEN AKARYAKIT ZAMLARINA TEPKİ

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Çalışanlar Derneği (MÇD) Gazipaşa İlçe Başkanı Emrah Değirmenci, kendisi gibi şoför olan nakliyeci esnafları ve kuryelerle bir araya gelerek, akaryakıt zamlarına tepki gösterdi. Gıda, elektrik, doğalgaz, akaryakıtla birlikte her alanda yapılan zamların esnafları ve vatandaşları zor durumunda bıraktığını dile getiren Değirmenci, özellikle akaryakıta yapılan zamların nakliyecileri, dolmuşçuları, taksicileri ve hafriyatçıları zor durumda bıraktığına dikkat çekti.

 

“Biz bu yola çıkarken her zaman esnafımızın yanında durmaya yemin ettik” diyen MÇD İlçe Başkanı Değirmenci, “Şartlar ne olursa olsun, sıkıntılar ne olursa olsun her zaman çalışan işçilerimizin ve esnafımızın yanındayız. Derneğimiz de; adına yakışır bir şekilde her zaman meydanlardadır, olmaya da devam edecektir. Çeşitli meslek dallarından nakliyeci, dolmuşçu, motor kurye arkadaşlarımızla bir araya gelerek işlerinde yaşadıkları sıkıntıları birebir dinleme fırsatımız oldu. Gerçekten esnafımız zor durumda. Gelen mazot zammı nakliyeciyi ve dolmuşçuyu, taksiciyi, hafriyatçıyı gerçek anlamda zor durumda bırakmış, taşımacılık zincirini zora sokmuştur. Nakliye sektörü çıkmazda… Gecesini gündüzüne katarak, evlerine ekmek parası götürebilmek için yola çıkan nakliyeci kardeşlerimiz, artan mazot ve maliyetler yüzünden zor zamanlar geçirmektedir... Milliyetçi Çalışanlar Derneği olarak her zaman nakliyeci kardeşlerimizin sonuna kadar yanındayız” dedi.

 

“KOKUŞMUŞ SİYASETE ALET OLMAYACAĞIZ”

 

Değirmenci, “Bizler; Türkiye’deki 125 bin sivil toplum örgütünün arasından en çok üyeye sahip, federasyonlaşma aşamasını tamamlamış ve sendika görevi görmeye hak kazanmış, Türkiye’nin 81 ilinde ve ilçelerinde toplamında 100 bin üyesi bulunan sivil toplum kuruluşuyuz. Bizim amacımız mazlumun yanında durup zalimin korkulu rüyası olmaktır. Bizler bu görevi siyaset malzemesi olmak ya da her hangi bir parti başkanlarıyla atışmak için almadık... Kokuşmuş siyasete alet olmayacağız ve her zaman esnafın yanında olacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —