Tarih: 10.01.2022 13:47

KÖSE’DEN HAFTA SONU MESAİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, 15 Ocak Cumartesi günü yapılacak Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası 22'nci Olağan Genel Kurulu’ndan zaferle ayrılmanın planlarını yapan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Köse, ekibiyle birlikte saha çalışmalarına devam ediyor. Gazipaşa’da esnafları tek tek ziyaret eden Köse ve ekibi, hafta sonu mesaisini Pazarcı Mahallesi’nde sürdürdü. Pazarcı’da faaliyet gösteren cafe, restoran, büfe işletmecileri başta olmak üzere tüm esnaflara kolay gelsin dileğinde bulunan Köse, esnaflara projeleri hakkında bilgi verip, esnaflardan destek istedi. Pazarcı’da esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Köse ve ekibi, kendilerini güler yüzle karşılayan esnaflara teşekkür ettiler.

 

“AMACIMIZ BELLİ”

 

'Mutlu esnaf, Güçlü Gazipaşa' hedefiyle seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Köse, seçim gününe kadar Gazipaşa’da çalışmalarına devam edeceğiz. Gazipaşa’nın çalışkan esnaflarına, 2022-2026 yılları arasında hizmet etmek için bu yola çıktık. 'Mutlu esnaf, Güçlü Gazipaşa' hedefini gerçekleştirmek için esnaflarımızdan yetki istiyoruz. Esnafımız bize yetkiyi versin, ben be ekibim onların hizmetkarı olalım” dedi.

 

Köse, “Çalışmalarımız kapsamında, Denizyolu’nda bulunan esnaflarımızı ekip arkadaşlarımla birlikte ziyaret ettik. Bizleri, güler yüzle karşılayıp, ilgi ve alakalarını yürekten hissettiren esnaflarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —