SÖNMEZ’DEN PAZAR ÇIKARMASI

GÜNCEL 8.01.2022 11:34:44 0
SÖNMEZ’DEN PAZAR ÇIKARMASI

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 22. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden aday olan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı Hasan Ali Sönmez, ekibiyle birlikte Gazipaşa Fuar Alanı’na kurulan cuma pazarında esnafları ziyaret etti.

 

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek, 15 Ocak Cumartesi günü yapılacak Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası 22. Olağan Genel Kurulu’na hazırlanan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa’da esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Ekibiyle birlikte sahadan ayrılmayan Sönmez, Gazipaşa Fuar Alanı’na kurulan sebze ve meyve pazarında esnafları ziyaret etti. Esnaflara kolay gelsin diyerek, bol kazanç dileyen Sönmez ve ekibi, yeni dönemde yapacakları projeler hakkında esnaflara bilgi verip, esnaflardan destek istedi. Pazarcıların isteklerini de dinleyen Sönmez, esnaflardan gelen talepleri not aldı.

 

“ESNAFLARIMIZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

 

Farklı alanlarda Gazipaşa halkına hizmet veren bir birinden iddialı isimlere kadrosunda yer veren Başkan Sönmez, “Son dört yılda ve daha önceki dönemlerde esnaflarımız için yaptıklarımız ortada. Özellikle, son iki yılda pandemi döneminde yaptıklarımız bizim için ve esnalarımız için çok önemli. Salgına rağmen, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnaflarımıza güzel hizmetlerde bulunduk. 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diyerek yola çıktık. Önümüzdeki dönemde de Gazipaşa ve Gazipaşa esnafına hizmet etmek istiyoruz. Ben ve ekibim, esnaflarımız için var gücümüzle çalışmaya hazırız” dedi.

 

Pazarda esnafların ilgisiyle karşılaşan Sönmez, esnaflara teşekkür etti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27