MÜFTÜLÜKTEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

GÜNCEL 7.01.2022 00:18:05 0
MÜFTÜLÜKTEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Gazipaşa İlçe Müftülüğü, İmam Hatip Okulları arasında yapılan Hafızlık Yarışması’nda Antalya birincisi olan Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Havva Şengül Bilgin’i ve Göç ve Resim temalı resim yarışmasında ilçe birincisi olup ilde mansiyon ödülü almaya hak kazanan Elvan Alagöz’ü ödüllendirdi.

 

Antalya genelindeki İmam Hatip Okulları arasında yapılan Hafızlık Yarışması’nda birinci olan Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.sınıf öğrencisi Havva Şengül Bilgin ve Göç ve Resim temalı resim yarışmasında ilçe birincisi olup, Antalya’da mansiyon ödülü almaya hak kazanan 10.sınıf öğrencisi Elvan Alagöz,Gazipaşa İlçe Müftülüğü tarafından ödüllendirildiler.Müftülük Şube Müdürü Mustafa Önalır ve Uzman Vaize Ayşe Koç, başarılı öğrencilere kitap hediye ettiler.

 

Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunus Koç, konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Müdür Koç, “İmam Hatip Okulları arası Hafızlık yarışmasında il birincisi olan 12. sınıf öğrencimiz Havva Şengül Bilgin ile Göç ve Resim temalı resim yarışmasında ilçe birincisi olup, İl’de de mansiyon ödülü alan 10. sınıf öğrencimiz Elvan Alagöz, İlçe Müftülüğü tarafından da ödüllendirildiler. Müftülük Şube Müdürü Mustafa Önalır hocamız ve Uzman vaize Ayşe Koç hocamız, başarılı ve örnek öğrencilerimize kitaplar hediye ettiler. Kıymetli öğrencilerimizi başarılarından dolayı tekrar tebrik ediyoruz. Ayrıca, bu anlamlı davranışlarından ve başarı ödüllendirdiklerinden dolayı da dolayı da müftülük şube müdürümüze ve ilçe vaizemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.