Tarih: 05.01.2022 13:47

KÖSE SANAYİDE DESTEK İSTEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Köse, ekibiyle birlikte Gazipaşa Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaflardan destek isteyen Köse, esnafa seçim broşürü dağıttı.

 

'Mutlu esnaf, Güçlü Gazipaşa' sloganıyla Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli olağan genel kuruluna hazırlanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Köse, Gazipaşa’da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. 15 Ocak’ta gerçekleştirilecek seçime gece gündüz demeden hazırlanan Köse ve ekibi dün Gazipaşa Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Sanayicilerin ilgisiyle karşılaşan Köse, esnaflara broşür dağıtıp, esnaflardan destek istedi. Esnaflardan gelen talepleri de dinleyen Köse, başkan olması durumunda sanayiye yapacağı hizmetler hakkında esnaflara bilgi verdi.

 

“GAZİPAŞA İÇİN YOLA ÇIKTIK”

 

Ekibiyle birlikte 15 Ocak’ta yapılacak seçimlerden zaferle ayrılmanın planlarını yapan Köse, devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. “'Mutlu esnaf, Güçlü Gazipaşa' sloganını yerine getirmek için önce seçimlerden başarılı bir sonuçla ayrılmak gerekiyor” diyen Köse, “Gazipaşa’yı güçlendirmek için önce esnafımızı mutlu etmemiz gerekiyor. Mutlu esnaf; yaşadığı, halkına hizmet verdiği şehri büyütmek için elinden geleni yapar. Biz de bu doğrultuda çalışacağımıza yürekten inanıyoruz. İnanan arkadaşlarımızla bir yola çıktık ve bu yolda Gazipaşa için mücadele edeceğiz” dedi.

 

“SANAYİ SİTESİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Gazipaşa Sanayi Sitesi esnaflarını yakından ilgilendiren çalışmalara imza atacaklarını belirten Köse, “Geçmiş dönemde, sanayi esnafının sorunlarının çözümü için Gazipaşa Belediyesi ile defalarca toplantılar düzenledik ve esnaflarımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Geçmiş dönemde, Gazipaşa Sanayi Sitesi’ne bir şadırvan kazandırdık. Allah nasip eder, önümüzdeki dönemde esnaflarımız bize başkanlık için yetki verirse, sanayi sitesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —