Tarih: 05.01.2022 13:45

SÖNMEZ VE EKİBİ SAHADA

Facebook Twitter Linked-in

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sönmez, genel kurul öncesi yeni kadrosuyla sahaya indi. Esnafları ziyaret eden Sönmez ve ekibi, ilgiyle karşılandı.

 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın, yaklaşan genel kurulu öncesi Oda Başkanı Hasan Ali Sönmez ve ekibi tam kadro sahaya indi. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın, 15 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek seçimleri öncesi yeni dönem için adaylığını açıklayan mevcut Oda Başkanı Kuyumcu Hasan Ali Sönmez ve yeni ekibi, dün ilçedeki esnaf ve sanatkârları ziyaret etti. İlçe esnafını yeni ekibiyle birlikte gezen Başkan Sönmez, esnaflara hayırlı, bol bereketli kazançlar diledi. Yeni kadrosunu esnafla tanıştıran Sönmez, yeni dönem için esnaftan destek istedi. Birçok esnafın desteğini arkasına alan Sönmez ve ekibi, seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyor.

 

SÖNMEZ VE KADROSU SAHADA

 

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez,  iyi bir ekip oluşturduklarını söyledi. Başkanlığı döneminde belirli aralıklarla esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediğini aktaran Sönmez,  şimdi ise yeni kadrosu ile esnaf ziyareti yaptıklarını ifade etti. ‘Gazipaşa esnafının her türlü sorununda dün olduğu gibi yarın da hep yanında olacağız’ diyen Oda Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Görev süresince esnaf ziyaretlerini bireysel ya da yönetim kurulundan bir arkadaşımla yaptım. İki ayda bir esnafımızı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledik.  Şuanda ekibimizde değişiklikler oldu. Değişiklikler olduktan sonra yeni arkadaşlarımızı hem esnaflarımızla tanıştırmak hem de seçim ziyareti yapıyoruz” dedi. Oda Başkanı Hasan Ali Sönmez ve yeni kadrosu, esnaf tarafından ilgiyle karşılandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —