Tarih: 03.01.2022 11:07

KIVRAK SİGORTA YENİ YILI VE BAŞARILARINI KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da hizmet veren Kıvrak Sigorta, 2021 yılında elde ettiği başarıları ve 2022 yılını pasta keserek kutladı. 2022 yılının tüm dünyaya sağlık, mutluluk, huzur getirmesini dileyen Kıvrak Sigorta A. Ş. Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Özcan, “Bizi bu yolda destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sigorta Kapısı çatısı altında ülke genelinde vatandaşlara sigortacılık hizmeti veren Kıvrak Sigorta A. Ş. Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Özcan,yeni yılı; 2021 yılı içinde aldığı başarılarla birlikte kutladı. 2021 yılı içinde koyduğu tüm hedefleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Özcan, çalışma arkadaşlarıyla birlikte, hem başarılarını, hem geçen yılın yoğunluğunu hem de yeni yılı pasta keserek kutladı. 2022 yılının tüm dünyaya sağlık, mutluluk, huzur getirmesini dileyen Özcan, “Kıymetli dostlarımız ve iş arkadaşlarımız! Sizlerin sayesinde başarılarla dolu bir yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizi bu yolda destekleyen herkese teşekkür ederiz. Bilindiği gibi dünyada ve ülkemizde son 2 yıldır pandemi nedeniyle sıkıntılı günler yaşanıyor. Dövizde yaşanan gelişmeler bazı ekonomik sıkıntıları beraberinde getirdi. Bu vesile ile 2022’nin tüm dünyaya sağlık, mutluluk, huzur getirmesini dilerim. İyi ki varsınız. İyi ki bizimlesiniz” ifadelerini kullandı.

 

“TÜRKİYE’YE AÇILDIK”

 

Sektördeki 10 yıllık tecrübesini kullanan Kıvrak Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi Emrah Özcan, Sigorta Kapısı ile Türkiye’ye açıldıklarını söyledi. Gazipaşa’dan tüm Türkiye’ye sigortacılık hizmeti sunduklarını belirten Özcan, “Sigorta Kapısı, müşterilerine en hızlı ve en uygun ürünü teklif ediyor. Sigorta Kapısı’nın sağladığı çoklu acente hizmeti, şubelerimizin kaliteli hizmet vermesini, müşterilerimizin de kaliteli ve uygun hizmetleri almalarını sağlıyor” dedi.

 

Hizmetlerinde, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam edeceklerini söyleyen Özcan, kendilerini daha iyi geliştirerek büyümeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —