Tarih: 31.12.2021 16:25

RAKİPSİZ BAŞKANDAN KONGRE DAVETİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’na 33 yıldır başkanlık yapan odanın kurucu başkanı Mustafa Şahin, yarın yapılacak seçimlere rakipsiz olarak giriyor. Seçimin yapılması için çoğunluğun sağlanması gerektiğine vurgu yapan Şahin, oy kullanma yetkisi olan tüm esnafları kongreye davet etti.

 

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası, yarın 12’nci kez seçimli genel kurula gidecek. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu’nda yapılacak genel kurul saat 10.00’da başlayacak. 33 yıl önce Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nı kuran ve o gün bu gündür odanın başkanlığını başarıyla yürüten Yörük Mustafa olarak bilinen Mustafa Şahin, seçime tek aday olarak girecek. Yarın yapılacak seçimde odaya kayıtlı 571 üye oy kullanacak

.

“GENEL KURULA KATILMANIZI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM”

 

Seçimin yapılması için çoğunluğun sağlanması gerektiğine vurgu yapan Şahin, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’na kayıtlı tüm esnafları kongreye davet etti. Çoğunluğun sağlanması için 286 imza atılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Mustafa Şahin, “Değerli şoför esnaflarımız! 01.01.2022 Cumartesi günü (Yarın) yapılacak olan genel kurulumuz saat 10.00’da başlayacak. Genel kurula katılmanızı önemle rica ediyorum. Seçime gelirken, kimlikleriniz lütfen yanınızda olsun” dedi.

 

“GAZİPAŞA VE GAZİPAŞALILAR İÇİN ÇALIŞIYORUM”

 

Yarın yapılacak seçim öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, Gazipaşa halkına ve esnaflara samimi mesajlar verdi. Ömrünün yarıdan fazlasını Gazipaşa ve Gazipaşalılar için hizmet etmeye adadığını söyleyen Şahin, “Yıldır olduğu gibi, bundan sonra da Gazipaşa ve Gazipaşalılar için çalışmaya devam edeceğim. Allah bizleri utandırmasın” diye konuştu.

 

YAPTIĞI HİZMETLERLE GAZİPAŞA’YA DEĞER KATTI

 

Gazipaşa’da, hem Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nda, hem Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde hem de Gazipaşa ve Antalya Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde Gazipaşa halkına sayısız hizmetlerde bulunan Başkan Şahin, elinden geldiğince ilçeye ve ilçe sakinlerine hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. İlçemizde yaptığı hizmetlere Gazipaşa’ya değer katan Şahin, “Tek hedefim, üstlendiğim görevleri şaibesiz bir şekilde tamamlamak ve teslim etmek. Allah’a şükür şuana kadar üzerimize bir şaibe bulaşmadı. Bundan sonra da olmaz inşallah. Amacımız üyelerimize, Gazipaşa’mıza hizmet etmek. Bunu da; bu zamana kadar yaptıklarımızla ispat ettik. Elimizde bir çok projemiz var imkanlar dahilinde bunları yapmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —