ATASEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

EĞİTİM 31.12.2021 16:01:09 0
ATASEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) 2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci dönem onlinekurs kayıtları, 10-14 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak. Gazipaşa’da online kayıt yaptıran vatandaşların, 15-20 Ocak 2022 tarihleri arasındaevraklarını eksiksiz teslim etmesi gerekiyor.

 

Vatandaşların ilgi alanlarına yönelik kurslar ile meslek sahibi olmak, yeni hobiler edinmek için yıl boyunca çeşitli kurslara imza atan Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi, 2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde açılacak olan kurs kayıtları online olarak 10 Ocak 2022’de başlayacak. 10 Ocak’a kadar kurslara kayıt yaptıran kursiyerlerin, 15-20 Ocak 2022 tarihleri arasında evraklarını kurs merkezlerine şahsen teslim etmeleri gerekiyor.

 

ATASEM Gazipaşa Şubesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde; Akrilik Boya Kursu, Almanca Kursu, Arıcılık Kursu, Avakado Yetiştiriciliği Kursu, Bağlama Kursu, Basit Nakış İğne Tekniği Kursu, Bilgisayar İşletmenliği Kursu, Cenaze Hizmetleri Kursu, Diksiyon Kursu, Emlak Danışmanlığı Kursu, Etkili ve Hızlı Okuma Kursu, Fotoğraf Çekimi Kursu, Gaziantep Mutfağı Kursu, İğne Oyası Kursu, İlk Yardım Kursu, İngilizce Kursu, İpek Kozası El Ürünleri Kursu, Kadın Fantezi Elbise Dikimi Kursu, Kırkyama Kursu, Kadın Giysileri Dikimi Kursu, Meyve Ağaçları Budama Kursu, Muz Yetiştiriciliği Kursu, Ön Muhasebe Kursu, Pastacı Çırağı Kursu, Rusça Kursu, Şiş ve Tığ Örücülüğü ile Oyuncak Bebek yapımı Kursu, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu, Tığ Örgü Çanta Kursu, Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı Kursu, Türk İşaret Dili Kursu, Türkçe Kursu (Yabancılar için), Kur’an-ı Kerim Elifbası Kurslarının (Yetişkinler için) açılması planlanıyor. İlgi ve isteğine göre kurslara belirlenen tarihlerde kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, www.atasem.org.tr adresinden kayıt yaptırabilirken, detaylı bilgi için 0242 572 3078 nolu telefon numarası ile irtibat kurabiliyor.

 

ATASEM Gazipaşa Şube Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, kurslar 12 yeter tam sayıya ulaşıldığı takdirde açılacak. Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek olan kurslara, kursiyerler HES kodunu göstermeden giremezken, maske takmak ise zorunlu kılınacak.