Tarih: 30.12.2021 16:09

TAKDİR GÖREN HAREKET

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Köse ve ekibi, Cumhuriyet İlkokulu’nda oluşturulmak istenilen kütüphaneye kitap bağışında bulundu.

 

Gazipaşa’da ocakta yapılacak olan Gazipaşa Esnaf Odası seçimleri için kadrosu ile birlikte seçim çalışmalarına start veren Mustafa Köse ve ekibi, yine takdir topladı. Köse ve ekibi, Cumhuriyet İlkokulu’nda oluşturulmak istenilen kütüphaneye kitap bağışında bulundu.Pazartesi günü ilçemiz esnaflarından Kara Baba lakabıyla bilinen Hasan Akar’a, Pazartesi Pazarı’nda okuttukları dua ile takdir toplayan Köse ve ekibi, şimdi de güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. İlçemizin en eski eğitim kurumlarından olan Cumhuriyet İlkokulu’nda oluşturulmak istenen kütüphaneye Köse ve ekibinden büyük destek geldi. Kütüphaneye kitap bağışında bulunan Köse ve ekibinin, bu çalışması alkış aldı.

 

OKUL KÜTÜPHANESİNE DESTEK

 

Yönetim kadrosunda bulunan Gazipaşa Parfümeri sahibi ve aynı zamanda Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Kısmet Yakalı’dan tamamen okulun kendi imkanları ile yapılmak istenilen kütüphane hakkında bilgi alan Köse, eğitim-öğretim adına atılan bu adımda Cumhuriyet İlkokulu okul yönetimini yalnız bırakmadı.  Köse, ‘Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun’ diyerek şahsı ve yönetim kadrosu adına okul yönetimine hatırı sayılır miktarda kitap bağışında bulundu.

 

“KİTAPLAR UYGARLIĞA YOL GÖSTEREN IŞIKLARDIR”

 

Dün öğlenden sonra okula giderek kitapları teslim eden Köse ve kadrosu, Okul Müdürü Nazmi Çağlayan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Gül ve öğretmenlerle bir araya geldi. Kitapları okul yönetimine teslim eden Köse,  konuyla ilgili açıklama yaptı.  ‘Kitaplar uygarlığa yol gösteren ışıklardır’  diyen Mustafa Köse, “Biz seçimi kazanalım yahut kazanmayalı, daima eğitim ve eğitimcinin yanında sosyal sorumluluk projeleri ile destek olacağız” diyerek eğitime verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

 

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Nazmi Çağlayan da kütüphaneyi yeni kurduklarını belirtti. Köse ve ekibinden gelen kitaplarla, kütüphanenin zenginleştiğini kaydeden Çağlayan, çok memnun kaldıklarını dile getirerek teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —