KÖSE SAHADAN AYRILMIYOR

GÜNCEL 29.12.2021 13:43:08 0
KÖSE SAHADAN AYRILMIYOR

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan adayı Mustafa Köse ve ekibi, ilçe esnafını acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmıyor. Köse ve ekibi, esnafın düğün, cenaze ve mevlit programlarına katılarak gönül alıyor.

 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu ocak ayında yapılacak. Seçim için hazırlıklarına devam eden başkan adayları, esnafları ziyaret ederek yapacakları çalışmaları anlatıyor. 2014-2018 yılları arasında Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Kuyumcu Mustafa Köse, yeni ekibiyle birlikte genel kurul öncesi sahadan ayrılmıyor. Esnaf ziyaretlerini yapan Köse ve ekibi, önceki dönem yaptıkları çalışmaları hatırlatarak yeni dönemde seçimleri halinde yapacakları çalışma ve projelerden bahsediyor.

 

ESNAFLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

 

Başkan adayı Köse, esnaf acı tatlı, iyi kötü günlerinde de yalnız bırakmıyor. Köse ve ekibi, ilçe esnafının düğün, cenaze, mevlit programlarında yanlarında oluyor. Dün de ilçede bulunan düğün, cenaze ve mevlit programlarına katılan Köse, esnafın yanında olarak mutluluğunu ve hüznünü paylaştı.  Esnafı yalnız bırakmayarak gönül alan Köse ve ekibi, seçime sayılı günler kala sahadan ayrılmıyor.