ZABITADAN YILBAŞI DENETİMİ

GÜNCEL 29.12.2021 13:42:23 0
ZABITADAN YILBAŞI DENETİMİ

Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşın yılbaşı nedeniyle Gazipaşa’da faaliyet gösteren fırın ve pastanelerde denetim yaptı.

 

Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yeni yıla sayılı günler kala denetimlerini sıklaştırdı. Kent genelindeki market, manav, pastane, fırın ve kuruyemişçilerde güvenilir gıda ürün kontrolleri yapan ekipler, gıda sektörüne yönelik koordineli denetimlerini artırdı. Son yapılan çalışmalarda fırın ve pastanelerde denetim yapan ekipler, yapılan yılbaşı alışverişleri nedeniyle iş yerlerinde başta hijyen kuralları olmak üzere işletmenin genel düzenini, ürünlerin tazeliklerini, ambalajlarını, imalat ve son kullanma tarihlerini, gramajlarını, etiketlerini kontrol etti. Ayrıca ekipler, denetimi yapılan iş yerlerinde pandemi kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulundu.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

Vatandaşların huzurlu alış veriş yapabilmesi için Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce yapılan kontrollerde, genel olarak eksik bir durumun olmadığı, bazı işyerlerine gerekli uyarıların yapıldığı, halkın huzuru ve esenliği için yapılan denetimlerin devam edeceği, Zabıta Ekipleri tüketicilerden gelen talep ve şikâyetlerin dikkate alınarak gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdi. Ekipler tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Yılbaşı öncesi fırın ve pastanelerde ürünlerin gramaj, son kullanma tarihi, etiket ve hijyen kontrolleri yapıldı. Ayrıca pandemi tedbirlerine azami surette uymaları konusunda gerekli uyarı ve hatırlatmalar yapıldı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27