GÖZLER CHP’DE

SİYASET 28.12.2021 13:29:02 0
GÖZLER CHP’DE

Gazipaşa’da, son bir ayda aksiyonun hiç eksilmediği CHP’de, şimdi de aday hareketliliği yaşanıyor. İl yönetimi tarafından alınan olağanüstü kongre kararın ardından parti kulislerinde mevcut İlçe Başkanı Yavuz Demir, Vural Görgülü, Fahri Oğuz, Zeliha Deniz ve Emrah Seven’in CHP’de başkanlık için adı konuşuluyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Gazipaşa’da hareketli günler geçiriyor. Geçtiğimiz ayın sonunda CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven’in istifasıyla başlayan hareketlilik, Yavuz Demir’in ilçe başkanı olarak belirlenmesinin ardından devam etti. Akabinde CHP’li delegeler, olağanüstü kongre kararı alınması için imza kampanyası başlattı. İmza kampanyasında toplanan imzalar CHP Antalya İl Başkanlığı’na teslim edildi. CHP İl Başkanı Nuri Cengiz ve il yönetimi, CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nün olağanüstü kongreye gitmesi yönünde karar aldı. Son bir ayda aksiyonun hiç eksilmediği CHP’de, şimdi de aday hareketliliği yaşanıyor.

 

4 İSİM KONUŞULUYOR

 

Gazipaşa’da bir ay içinde kongreye gitmesi zorunlu olan CHP’de, başkan adaylığı için önemli isimler konuşuluyor. Parti içi birlikteliği sağlayacak bir isim üzerinde durulması gerektiğini savunan parti tabanı, partide kucaklayıcı bir ismin CHP’nin yeni başkanı olmasını istiyorlar. Parti kulislerinde konuşulan isimler arasında ise mevcut İlçe Başkanı Yavuz Demir, Vural Görgülü, Fahri Oğuz, Emrah Seven ve Zeliha Deniz bulunuyor.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27