ATATÜRK İÇİN KOŞTULAR

GÜNCEL 28.12.2021 13:28:28 0
ATATÜRK İÇİN KOŞTULAR

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ‘27 Aralık Atatürk Kır Koşusu’ düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile deniz yolu güzergâhında yapılan koşu, yıldız kızlar ve erkekler,  genç kızlar ve erkekler ile yetişkin erkekler olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirildi. Kategorilere göre çeşitli mesafelerde yarışan öğrencilere, polis ekibi ve sağlık görevlileri eşlik etti.   Zaman zaman öğrencilerin yarışmayı tamamlanmakta güçlük çektiği gözlendi.

 

Genç kızlarda, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencisi Öznur Tunç birinci, MTAL öğrencisi HAZALL Köse ikinci, Merkez Anadolu Lisesi öğrencisi Havva Nur Yılmaz üçüncü ve Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülçin Uçak dördüncü oldu. Genç erkekler ise MTAL öğrencisi Emre Şaşmaz birinci, Merkez Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Gümüş ikinci, MTAL öğrencisi Hüseyin Arda Özbudak üçüncü ve Merkez Anadolu Lisesi öğrencisi Umutcan Tosun dördüncü oldu.

 

Yıldız kızlarda,  Karalar Hüseyinli İlk/Ortaokulu’ndan Songül Balçık birinci, Hilal Kaplan ikinci, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu’ndan Zeynep Arslan üçüncü, Çobanlar Ortaokulu’ndan Zeynep Uçak dördüncü oldu.  Yıldız erkeklerde ise Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Fuat Mıdış birinci, Ekmel Şehit Mesut Yılmaz Ortaokulu’ndan Halil Can Özel ikinci, Muzkent Ortaokulu’ndan Veli Özdemir üçüncü ve Çobanlar Ortaokulu’ndan Gültekin Özarslan dördüncü oldu. Yetişkin erkekler kategorisinde ise Fatih Yılmaz birinci, Hasan Ali Küçükdoğan ikinci, Kemal Tufan üçüncü ve Fatih Nalbant dördüncü oldu.

 

Yarışmanın akabinde Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Gül ve Muhsin Bozdağ ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş’in katılımıyla ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Altun tarafından verildi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27