BİK ANTALYA ŞUBE MÜDÜRÜ NEDİM ENGİN GAZİPAŞA’YI ZİYARET ETTİ

GÜNCEL 23.12.2021 13:42:11 0
BİK ANTALYA ŞUBE MÜDÜRÜ NEDİM ENGİN GAZİPAŞA’YI ZİYARET ETTİ

Basın İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürü Nedim Engin ve BİK personeli Yasin İleri, Gazipaşa’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Gazipaşa’da resmi ilan alan tek gazete olan Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden BİK Antalya Şube Müdürü Engin, Gazipaşa Manşet Gazetesi imtiyaz sahipleri Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk tarafından karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette, Gazipaşa ve Gazipaşa gündemi konuşuldu. Dövizde yaşanan artışla birlikte gazetelerin kullandığı kağıt, boya ve diğer ürünlere yüzde 300’e varan zamların yapıldığını dile getiren Müdür Engin, Basın İlan Kurumu’nun yerel gazeteleri ayakta tutmak için elinden geleni yaptığını belirtti.

 

ALTUN VE YILMAZ’A ZİYARET

 

Manşet Gazetesi ziyaretinin ardından Gazipaşa’daki temaslarını sürdüren Müdür Engin, BİK personeli Yasin İleri, Gazipaşa Manşet Gazetesi imtiyaz sahipleri Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu ile birlikte Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde yerel basının önemine vurgu yapan Müdür Engin, Basın İlan Kurumu ve Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürlüğünün yerel basına verdiği destekler hakkında bilgi verdi. Müdür Engin ve beraberindekiler, ziyaretin ardından Kaymakam Orhan Altun ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a misafirperverlikleri için teşekkür etti.

 

Müdür Engin, Kaymakam Orhan Altun ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Yapılan ziyaretler ardından Gazipaşa Manşet Gazetesi’nden yapılan açıklamada, “Basın İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürümüz Nedim Engin ve BİK personeli Yasin İleri gazetemizi ziyaret ettiler. Gazetemize yapılan ziyaretin ardından gazetemiz sahipleri Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu, Şube Müdürümüz Nedim Engin ve BİK personeli Yasin İleri ile birlikte Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz makamlarında ziyaret edildi. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27