Tarih: 23.12.2021 13:28

GAZİPAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BAHÇESİNE YAPILAN SPOR SALONUNA SON RÖTUŞLAR ATILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Antalya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Gazipaşa MTAL bahçesineyapılan butik spor salonu inşaatı tamamlanmak üzere. 18 Haziran 2021 tarihinde Demli İnşaat TAAH. TUR. TİC. LTD. ŞTİ tarafından 2 milyon 885 bin TL keşif bedeli ile yapımına başlanılan spor salonu inşası hızlı şekilde başladı. Tamamlanmak üzere olan çalışmalar kapsamında yüklenici firma boya badana çalışmalarına başladı. Tamamlandığı zaman öğrenciler, mahalle sakinleri ve komşu mahallelere hizmet verecek olan spor salonunun açılmasıyla birlikte bir eksiklik daha giderilmiş olacak.

 

100 KİŞİLİK OLACAK

 

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’ın girişimleri ile başlatılan kapalı spor salonunun 180 iş günü içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 100 kişilik spor salonu tamamlandığı zaman içerisinde 2 soyunma odası, 1 engelli soyunma odası, 1 antrenör odası, 1 idari ofis, bay-bayan-engelli wc, teknik oda, basketbol sahası ve katlanır potalı voleybol sahasının yer alacak.

 

DIŞA CEPHESİ BOYANIYOR

 

Konuyla ilgili konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Gazipaşa’mıza hizmetlerin gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize gelecek yatırımları ihtiyaca göre beliriyoruz. Bu kapsamda Gazi Mahallesi ve çevre mahallelerde spor salonuna ihtiyaç olduğunu tespit etmiştik. Bu doğrultuda spor salonumuzun yapımına geçtiğimiz aylarda başlandı. İhaleyi alan firma hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Şu anda kaba inşaatı tamamlandı, dış cephe boyaması yapılıyor. Allah nasip ederse en kısa sürede tamamlanıp, ilçemizin hizmetine sunulur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —