GÖÇÜK İLE GÖKÇEBELEN MAHALLELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN GRUP YOLUNDA ASFALT HAZIRLIĞI YAPILIYOR

YEREL 23.12.2021 13:25:17 0
GÖÇÜK İLE GÖKÇEBELEN MAHALLELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN GRUP YOLUNDA ASFALT HAZIRLIĞI YAPILIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Göçük ile Gökçebelen mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda asfalt öncesi hazırlık çalışmasına devam ediyor. Gökçebelen Muhtarı Erol Aksoy, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Antalya’nın doğusundan batısına deforme olmuş grup yollarını yatırım planına alan Büyükşehir Belediyesi vatandaşların güvenli ve sağlıklı seyahatleri için alt ve üstyapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yapılan programa göre grup yollarını tek tek elden geçiren ekipler, Göçük ile Gökçebelen mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda geçtiğimiz ay çalışmalara başlamıştı. Yolda stabilize işlemlerine başlayan ekipler, öncelikle yolun kotunu yükselterek şarampol açmaya uygun hale getiriyor. Yürütülen çalışma kapsamında yaklaşık 10 kilometrelik yolun sathi asfaltla kaplanması planlanıyor.

 

MUHTAR AKSOY’DAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

 

Grup yolunda yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökçebelen Muhtarı Erol Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Aksoy, “Göçük Gökçebelen arasındaki grup yolumuzun alt yapı ve genişletme çalışması devam ediyor.Bu çalışmada emeği geçen başta Sayın Başkanımız Muhittin Böcek olmak üzere, emeği geçen herkese mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.