GAZİPAŞALI SPORCU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

SPOR 21.12.2021 01:08:16 0
GAZİPAŞALI SPORCU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece elde eden sporcuları ödüllendirdi. Kendi klasmanında Türkiye üçüncüsü olan Gazipaşalı motosiklet sporcusu Tolga Demir, İstanbul’da yapılan ödül töreninde kupasını aldı.

 

Gazipaşalı motosiklet sporcusu Tolga Demir, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nı üçüncü olarak tamamladı. Demir, kupasını İstanbul’da düzenlenen törenle aldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece elde eden sporcuları ödüllendirdi. TMF tarafından düzenlenen 2021 Şampiyonlar Ödül Töreni, Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen törende 2021 yılı yarış sezonunda 7 branş, 63 sınıfta düzenlenen ulusal ve uluslararası yarışlar sonucunda başarılar elde eden sporcular, ödüllerini aldı. Gerçekleştirilen törene Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, sporcular ve davetliler katıldı.

 

“ALDIĞIM BAŞARILARI GAZİPAŞA HALKINA ARMAĞAN EDİYORUM”

 

Törende Süper Enduro Şampiyonası'nda kendi klasmanında Türkiye üçüncüsü olan Tolga Demir de kupa aldı. Sezon boyunda kendisine destek olan herkese teşekkür eden Demir, “Türkiye Süper Enduro EG klasmanında Türkiye genelinde üçüncülük aldım. Başta babam Uğur Demir  olmak üzere, Sakarya Toz Toprak Motosiklet Kulübü’nden Mehmet Aktaş’a, Gazipaşa Belediyesi’ne, Yıldırım Motor Spormoto KTM’ye, Gocilioğlu Otomotiv’e  (Emrah çetin)  sonsuz teşekkür ediyorum. Önümüzdeki zaman diliminde de Gazipaşa’mızda da bir yarış düzenleyeceğiz çalışmalara başlanıldı. İlçemizde düzenlenmesi planlanan yarışlar için şimdiden heyecanlanmaya başladım. Aldığım başarıları, beni destekleyenler başta olmak üzere Gazipaşa ve Gazipaşa halkına armağan ediyorum” dedi.