GAZİPAŞA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ALİ YILMAZ CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI ÇALIŞTAYINA KATILDI

GÜNCEL 20.12.2021 13:03:25 0
GAZİPAŞA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ALİ YILMAZ CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI ÇALIŞTAYINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kayseri’de Belediye Başkanları Çalıştayı düzenledi. Çalıştaya Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da katıldı.

 

CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Kayseri’de gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanlarının katıldığı çalıştayda, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da yer aldı. Çalıştay için Kayseri’ye giden Başkan Yılmaz, belediye başkanları ve partililer ile birlikte esnafları ziyaret etti.  Yılmaz, ziyaretlerde bir araya geldiği esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

“ORTAK AKIL VE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

 

CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayı ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Yılmaz, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımlarıyla Kayseri’de düzenlenen CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayındayız. Ülkemizin daha iyi koşullarda olması için hep birlikte ortak akıl ve uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

KAYSERİ’DE ESNAF ZİYARETİ

 

Esnaf ziyaretleriyle ilgili de konuşan Yılmaz, “CHP’li Belediye Başkanlarımızla birlikte Kayseri’de esnaf ziyaretleri yaptık. Kayserili esnaflarımızın sorunları dinledik, çözümleri konuştuk. Birlik ve beraberliğin gücüyle, adım adım güzel ve güneşli günlere ilerliyoruz” şeklinde konuştu.