Tarih: 15.12.2021 13:17

GÖRGÜLÜ’DEN UYUŞTURUCUYLA TOPLUMSAL MÜCADELE ÇAĞRISI

Facebook Twitter Linked-in

Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, Gazipaşa’da uyuşturucu kullanma yaşının ortaokul seviyesine kadar düştüğünü belirterek, vatandaş-polis-jandarma el ele vererek uyuşturucuya ve satıcılara karşı toplumsal mücadele çağrısı yaptı.

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, uyuşturucu ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Gazipaşa’da uyuşturucu kullanımının giderek arttığına dikkat çeken Görgülü, uyuşturucu kullanma yaşının ortaokul seviyesine kadar düştüğünü dile getirdi. Kolluk kuvvetleri ve devletin bütün kadrolarının uyuşturucu ile mücadele ettiğini fakat zehir tacirlerinin rahat durmadığını dile getiren Ülkü Ocakları başkanı Görgülü, “Nerde bir zehir taciri görürseniz devletimizin yetkili organlarına bildirin” diye çağrıda bulundu.

 

“UYUŞTURUCU KULLANIMI ORTAOKUL SEVİYESİNE KADAR DÜŞTÜ”

 

“İlçemizde her geçen gün artan uyuşturucu kullanım yaşının, maalesef ortaokul seviyesine kadar düştüğünü üzülerek görmekteyiz”  diyen Görgülü, “Başta emniyet güçlerimiz olmak üzere devletimizin bütün kadroları tacirlerle ve bağımlılıkla mücadele ediyor. Bu mücadele her geçen gün artmasına karşın, zehir tacirleri de boş durmamakta ve Türk gençliğini zehirlemeye devam etmektedir. Gazipaşa Ülkü Ocakları olarak biz bu mücadeleye dahil olmakta ve uyuşturucuya geçit vermemek için her türlü fedakarlığı göstermekteyiz. İlçemizde özellikle eğitim öğretim kurumları çevresinde, park ve tenhalarında, hal çevresinde uyuşturucu trafiğinin yoğun olduğunu görmekteyiz. Ülkü Ocakları olarak devlet kadrolarımıza her konuda olduğu gibi, bu konuda da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“ONLARI KENDİ ZEHRİNDE BOĞACAĞIM”

 

Yaptığı açıklamada zehir tacirlerine de seslenen Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, “Buradan Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanı olarak zehir tacirlerine açık çağrıda bulunuyorum. Ya bu işi bırakır devletimizin adaletine teslim olur tövbe edersiniz, ya da Gazipaşa’yı size dar ederim. Özellikle geceleri olmak üzere, şehrimizin birçok noktasında ülkücü kardeşlerim görevde ve tetiktedir. Bir tek torbacının dahi bir gram zehir sattığını görürsem, ibreti alem için onu kendi zehrinde boğacağım. Kamuoyuna çağrımdır, nerde bir zehir taciri görürseniz devletimizin yetkili organlarına bildirin. Eğer başımıza bir iş gelir diye çekinirseniz Türk’ün yuvası kutlu Ülkü Ocağımıza bildirin. Gereğini yapmak boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —