ESKİ BAŞKAN ÇETİN CHP’Lİ DELEGELERİ İMZA KAMPANYASINA DESTEK VERMEYE DAVET ETTİ

GÜNDEM 14.12.2021 11:43:30 0
ESKİ BAŞKAN ÇETİN CHP’Lİ DELEGELERİ İMZA KAMPANYASINA DESTEK VERMEYE DAVET ETTİ

Gazipaşa’da olağanüstü kongre kararı alınması için CHP’li delegeler tarafından başlatılan imza kampanyası hakkında konuşan CHP Gazipaşa İlçe eski Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Çetin, bütün CHP’li delegeleri imza kampanyasına destek vermeye davet etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe eski Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Çetin, CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nde olağanüstü kongre kararı alınması için CHP’li delegeler tarafından başlatılan imza kampanyası hakkında konuştu. Başlatılan imza kampanyasının partinin çıkarları adına önemli olduğuna vurgu yapan Çetin, imza kampanyasının şahıs tarafından değil, parti tabanının başlattığı bir kampanya olduğuna dikkat çekti. Çetin, “Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’de demokrasinin beşiği gözbebeği olmuş ve olması gereken bir partidir. Aldığımız parti kültür ve ahlakına göre hangi ekiple göreve geldiysen o ekiple görevine de son vermelisin. Toplanan imzalar şahıssal bir çıkar değil tamamen parti çıkarları için toplanmıştır” dedi.

 

“BU VAZİFE CHP’LİLERİN ÖNCELİKLİ GÖREVİDİR”

 

CHP’li delegeler tarafından başlatılan imza kampanyasının Ömer Güven tarafından değil, parti tabanı tarafından başlatıldığına değinen Çetin, tüm CHP’li delegeleri olağanüstü kongre kararı alınması için imza kampanyasına katılmaya davet etti. Çetin, “İstifa eden ilçe başkanı Ömer Güven’in başlatmış olduğu bir hareket olarak gösterilmeye çalışılması da oldukça gülünçtür. Son günlerde aldığım telefonlar bu yönde. Bu açıklama da artık zorunlu hale gelmişti. Atılan imzaların herhangi bir şahısla alakası yoktur, tamamen taban harekatıdır. Biz partiye ilk adım atıp bu yolda yürümeye başladığımızda, parti çıkarlarını kişisel çıkarların önünde tutmaya yemin etmiştik. Dün düşüncemiz neyse bugün de odur, yarın da o olacaktır. Bu vazife, tüm Cumhuriyet Halk Partililerin öncelikli görevidir” diye konuştu.

 

“YAŞASIN PARTİNİN YILMAZ SAVUNUCULARI”

 

Çetin yaptığı açıklamanın devamında şu ifadeleri kulandı: “Cumhuriyet Halk Partisi; Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk devrimlerinin, demokrasinin kaskosu niteliğindedir ve bu ilelebet böyle kalacaktır. Son olarak söylemek isterim ki; Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisinin yılmaz savunucuları.”