GAZİPAŞA’DA ÖRNEK KAMPANYA: TOPLANAN KİTAPLAR ÖĞRENCİLERE HEDİYE EDİLECEK

GÜNCEL 14.12.2021 11:41:10 0
GAZİPAŞA’DA ÖRNEK KAMPANYA: TOPLANAN KİTAPLAR ÖĞRENCİLERE HEDİYE EDİLECEK

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kitap Toplama Kampanyası’ yoğun ilgi gördü.  Kampanya kapsamında 1 haftada toplanan bin 500 kitap, öğrencilere hediye edilecek.

 

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’un talimatı ve himayesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kitap Toplama Kampanyası’  devam ediyor. Yoğun ilgi gören kampanya kapsamında 1 haftada bin 500 kitap toplandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, ilçe halkını kampanyaya katılmaya davet etti.

 

ÖĞRENCİLERE HEDİYE EDİLECEK

 

Kitap Toplama Kampanyası ile ilgili bilgi veren Müdür Kocagöz, “İlçe Kaymakamımız Sayın Orhan Altun Beyin talimatları ve himayeleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün başlatmış olduğu Kitap Toplama Kampanyamız, 1 haftalık kısa bir süre içerisinde beklediğimizden çok daha fazla ilgi gördü. İsminin açıklanmasını istemeyen hayırseverlerimiz kitapları temin edip, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze bağışladılar. Biz de bu kitaplarımızı okullardaki kitap dostu öğrencilerimizle buluşturacağız, öğrencilerimize hediye edeceğiz” dedi.

 

“KİTAP BAĞIŞI KABUL EDİLECEK”

 

Kampanyanın devam ettiğine vurgu yapan Müdür Kocagöz, ilçe halkını kitap bağışında bulunmaya davet etti. Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, “Kampanyamıza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan da 1 olur, 2 olur, 3 olur. Kitap bağışında bulunmak isteyenlerin kitaplarını da 100 temel eser ve dünya klasiklerinden olmak kaydıyla kabul edeceğiz. Gazipaşa halkına da çok teşekkür ediyorum, bu ilgilerinden dolayı. Bu etkinliğimiz istediğimiz düzeyde hatta bizim beklentilerimizin çok daha üzerinde ilgi gördü” şeklinde konuştu.