Tarih: 09.12.2021 13:19

“YARASI OLANA” YENİDEN SAHNELENECEK

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, Ahmet Başımoğlu'nun kaleme aldığı, Gazipaşa Merkez Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Suat Ertürk’ün yönetmenliğini yaptığı, “Yarası Olana” isimli tiyatro oyunu yoğun istek üzerine yeniden sahnelenecek.

 

Gazipaşa’da, 20-21 Kasım tarihlerinde Belediye Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşan ve tiyatroseverler tarafından büyük beğeni alan “Yarası Olana” yeniden sahnelenecek. 11 Aralık Cumartesi günü saat 19.30’da seyircisiyle bir kez daha buluşacak olan tiyatro oyunu, Belediye Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören ve gelen talepler doğrultusunda yeniden seyirci ile buluşmak için hazırlık yapan ekip, Gazipaşa’da üçüncü kez seyirci karşısına çıkacak.

 

İZLEYİCİDEN BÜYÜK ALKIŞ ALMIŞTI

 

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Suat Ertürk'ün yönetmenliğini yaptığı gösterinin oyuncu kadrosunda; Sertaç Oplazgil, Okan Metin, Öznur Akçoban, Fatma Alçiçek, Aysun Bilge Şamlı, Şerife Metin, Meral Yılmaz ve Halil Küçükdoğan yer alıyor. 2 perde olarak izleyici ile buluşan tiyatro gösterisinde bir akıl hastanesinde yaşanan bazı olayların, hastanenin paragöz müdürü üzerinden mizahi bir dille anlatımı yapılıyor. Zaman zaman oyuncuların dans performanslarının da yer aldığı gösteri, daha önce izleyiciden büyük alkış almıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —