GAZİPAŞA’DA OTO YIKAMA ÜCRETLERİNE ZAM YAPILDI: EN UCUZU 50, EN PAHALISI 800 TL

GÜNCEL 8.12.2021 00:12:37 0
GAZİPAŞA’DA OTO YIKAMA ÜCRETLERİNE ZAM YAPILDI: EN UCUZU 50, EN PAHALISI 800 TL

Gazipaşa’da vatandaşlara hizmet veren oto yıkama servisleri, dövizde yaşanan yükseliş nedeniyle oto yıkama ücretlerine zam yaptı. İlçede faaliyet gösteren iş yeri sahiplerinin ortak kararıyla belirlenen yeni tarife Gazipaşa’da uygulanmaya başladı. Yeni tarifeye göre araçların yıkama ücretleri 50 TL ile 800 TL arasında değişiyor. Oto yıkama servisleri tarafından belirlenen yeni tarifeye göre; otomobil iç yıkama 50 TL, otomobil dış yıkama 50 TL, otomobil iç-dış yıkama 70 TL oldu. Kamyonetlerin yıkama ücreti ise aracın büyüklüğüne göre değişiyor. En ucuz kamyonet yıkama ücreti 80 TL olurken, en pahalı kamyonet yıkama ücreti 130 TL oldu. Atego tarzı kamyonların yıkama ücreti ise 150 TL olarak belirlendi. Yeni tarifeye göre 10 teker kamyonların yıkama ücreti 180, kırkayak olarak bilinen 12 tekerli kamyonların yıkama ücreti ise 200 TL’ye yükseltildi. TIR yıkama ücretleri 250 TL olurken, 22 tonluk kepçelerin yıkama ücreti 800 TL’ye ulaştı.

 

“HİZMET KALİTESİNİ DÜŞÜRMEMEK İÇİN YENİ FİYAT TARİFESİ UYGULADIK”

 

Gazipaşa’da vatandaşlara hizmet veren oto yıkama servislerinin sahipleri, zam kararından önce toplantı yaptı. Yapılan zamların ortak kararla alındığını belirten Paşa Oto Yıkama Sahibi Hüseyin Özkan, “Alınan karar, iş yeri sahiplerinin ortak kararıyla alındı. Dövizde yaşanan artış nedeniyle, oto yıkamada kullandığımız ilaçlarda ciddi oranda fiyat artışı yaşandı. Verdiğimiz hizmetin kalitesini düşürmemek adına yeni fiyat tarifesi uyguladık” dedi.

 

“AMACIMIZ MÜŞTERİLERİMİZİ KORUMAK”

 

Kalitesiz, sertifikasız şampuan ile ilaç kullanılmaması ve müşteri araçlarının zarar görmemesi adına böyle bir karar aldıklarını dile getiren Dinç Oto Yıkama Sahibi Hasan Erol Dinç, “Aldığımız karar; tamamen müşteri araçlarını korumak için alındı. Doların artmasıyla birlikte iş yerlerimizde kullandığımız şampuan ve ilaçların fiyatları yükseldi. Kaliteli, sertifikalı şampuan ve ilaçları kullanmak, müşterilerimizin araçlarına olası bir zarar vermemek için fiyatlarımızı güncelledik” diye konuştu.

 

Öte yandan, oto yıkama servisleri tarafından belirlenen yeni tarife, Gazipaşa’da uygulanmaya başladı.