CHP İLÇE BAŞKANI DEMİR: GÖKÇELER BARAJI ELEKTRİK SANTRALİNE ÇEVRİLDİ

GÜNCEL 7.12.2021 12:28:53 0
CHP İLÇE BAŞKANI DEMİR: GÖKÇELER BARAJI ELEKTRİK SANTRALİNE ÇEVRİLDİ

CHP İlçe Başkanı Demir, ilçede yaşanan su sorununu çözmek için yapılan Gökçeler Barajı’nın elektrik santraline çevrildiğini söyledi.

 

Geçtiğimiz hafta yönetim kurulunun oybirliği ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı olarak seçtiği Yavuz Demir, yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında dün saat 13.30’da yapılan toplantıda görev dağılımı yapılarak, yönetim kurulunda boşalan üyelikler için yedeklerin çağrılması kararlaştırıldı.

 

Toplantı sonrası bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, “Partimiz yönetim kurulunu olağanüstü toplantıya çağırdım. 3 Aralık 2021 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, şahsımı oybirliğiyle ilçe başkanı seçen yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün (dün) yaptığımız toplantıda yönetim kurulumuzda görev dağılımını gerçekleştirdik. Yaptığımız görev dağılımında tüm yönetim kurulunun oybirliğiyle; İlçe Sekreteri Fahri Oğuz, İlçe Eğitim Sekreteri Zeliha Deniz,  Sayman Murat Yalçın, Bilişim Sorumlusu Kader Özbudak, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nebi Oğuz olmuştur. Ayrıca yönetim kurulumuzda boşalan üyelikler için yedek yönetim kurulundan arkadaşlarımızın çağrılması için karar alınmıştır” dedi.

 

“GÖKÇELER BARAJI ELEKTRİK SANTRALİNE ÇEVRİLDİ”

 

Asıl gündemlerinin kırsalda yaşanan su ve elektrik sorunu olduğunu kaydeden Demir,  “Yönetim kurulu olarak asıl gündemimiz, kırsal mahallelerimizde yaşanan su ve elektrik sorunu olmuştur. Zeytinada ve diğer su sorunu yaşayan mahallelerimizin su sorununu gidermek için yapılan Gökçeler Barajı, bu mahallelerimizin su sorununu çözmek yerine elektrik santraline çevrilmiştir” diye konuştu.

 

“ÇİFTÇİMİZİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ”

 

Çiftçinin yaşadığı mağduriyetlere değinen CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, “Hükümetin beceriksiz uygulamalarıyla çiftçimize yaşattığı mağduriyetler artık kabul edilemez noktadadır. Çiftçimiz zirai ilaç ve gübre maliyetlerinin katlanmasıyla, bu fiyatlarında altında ezilirken, bir de elektrik şirketlerinin manasız uygulamalarıyla mağduriyetleri katlanmıştır. Bu sorunların çözümü için bu sürecin sonunda kadar takipçisi olacağız. Vekillerimiz ve partimiz bu konunun peşini bırakmayacak. Hem Gazipaşa’da, hem Antalya’da hem de Ankara’da, Gazipaşalı çiftçimizin hakkını savunmaya sonuna kadar devam edecektir. AK Parti’nin sonu gelirken, geliyor gelmekten olan Millet İttifakı iktidarı” şeklinde konuştu.