Tarih: 06.12.2021 12:49

GÜVEN’DEN YILMAZ’A SERT TEPKİ: BEN YAPTIĞIM ÇALIŞMALARI, MEHMET ALİ YILMAZ TEŞEKKÜR ETSİN DİYE YAPMADIM

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, geçtiğimiz salı günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ömer Güven, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın sosyal medyadan paylaştığı teşekkür mesajına tepki gösterdi. Güven, “Ben yaptığım çalışmaları, Mehmet Ali Yılmaz teşekkür etsin diye yapmadım” dedi.

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven’in istifa etmesinin ardından boşalan göreve Yavuz Demir’in getirilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Güven ve Demir’in fotoğraflarını paylaşan Yılmaz, Ömer Güven ve Güven’le birlikte görevlerinden istifa eden Selma Taşdemir, Huriye Tunç ve Asiye Çetiner’e teşekkür ederek, Yavuz Demir’e başarı diledi. Başkan Yılmaz’ın yaptığı bu paylaşım, Ömer Güven’in tepkisini çekti.

 

“BEN TEŞEKKÜR İÇİN ÇALIŞMADIM”

 

Gazipaşa’da 6 yıldır CHP’ye hizmet ettiğini söyleyen Güven, “Ben yaptığım çalışmaları Mehmet Ali Yılmaz teşekkür etsin diye yapmadım. Ben kimseden teşekkür beklemiyorum. Hayatım boyunca teşekkür için çalışmadım. Bu iş görevim olduğu için çalıştım. Görevde olduğum süre boyunca, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iyi bir yere getirmeye çalıştım. Partime yaptığım hizmetlerden dolayı kimseden teşekkür beklemiyorum. Partililerimiz ve delegelerimiz kimin ne yaptığını görüyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —