Tarih: 06.12.2021 12:47

GAZİPAŞALI ÜLKÜCÜLER ESKİ EŞİ TARAFINDAN SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLEN 2 ÇOCUK ANNESİ 30 YAŞINDAKİ HAYRİYE ALKUTAY’I UNUTMADI

Facebook Twitter Linked-in

Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanlığı, Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde ayrıldığı eski eşi tarafından silahla vurularak öldürülen 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Hayriye Alkutay için Kur-an’ı Kerim okuttu.

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Döşemealtı İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Döşemealtı Ülkü Ocakları Sosyal Medya Birim Başkanı Hayriye Alkutay’ın öldürülmesinin ardından ocak binasında Kur-an’ı Kerim okuttu. Ocak Başkanı Emre Görgülü ve ülkücü gençlerin katıldığı program cuma günü akşam saat 19.30’da yapıldı. Türk Diyanet Vakıf-Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi İmam Hatip Mehmet Bahar tarafından okunan Kur-an’ı Kerim tilavetinin ardından, ayrıldığı kocası tarafından öldürülen 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Hayriye Alkutay ve tüm şehitlerimiz için dua edildi.

 

“TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN”

 

Yapılan program hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, “Geçtiğimiz hafta içi eski eşi tarafından katledilen kardeşimiz, Döşemealtı Ülkü Ocakları yöneticimiz Hayriye Aylin Alkutay Hanımefendi için Kuran’ı Kerim tilaveti okuttuk. Hayriye kardeşimize ve vatan için canını veren tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —