GAZİPAŞALI ŞOFÖRLER OCAK AYINDA SANDIK BAŞINA GİDECEK

GÜNCEL 2.12.2021 13:20:42 0
GAZİPAŞALI ŞOFÖRLER OCAK AYINDA SANDIK BAŞINA GİDECEK

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası, ocak ayında seçimli genel kurul yapacak. Uzun yıllar şoför esnaflara başkanlık yapan Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin’in yeni dönemde aday olup olmayacağı ise belli değil.

 

Gazipaşalı şoför esnaflar, ocak ayında sandık başına gidecek. Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Seçimli Genel Kurulu, 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 12.00’de Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu’nda yapılacak. Başkanlık divanının belirlenmesiyle başlayacak genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek. Kongrede, başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilecek. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunması ve oylaması yapılacak. Görüşülecek diğer hususların ardından seçim yapılacak.

 

ADAYLAR BELLİ DEĞİL

 

1 Ocak 2022 Cumartesi günü yapılacak Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Seçimli Genel Kurulunda kim ya da kimlerin aday olacağı henüz net değil. Uzun yıllar şoför esnaflara başkanlık yapan Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin’in yeni dönemde aday olup olmayacağı ise belli değil.

 

Öte yandan, 1 Ocak 2022 Cumartesi çoğunluk sağlanamaz ise kongre, 7 Ocak 2022 Cuma günü yapılacak.