CHP GAZİPAŞA İLÇE ÖRGÜTÜ’NDE YAŞANAN PARTİ İÇİ MUHALEFET SORUNUYLA İLGİLİ KONUŞAN ESKİ BAŞKAN VURAL GÖRGÜLÜ: PARTİDE OLAN PARTİDE KALMALI

GÜNDEM 29.11.2021 15:20:12 0
CHP GAZİPAŞA İLÇE ÖRGÜTÜ’NDE YAŞANAN PARTİ İÇİ MUHALEFET SORUNUYLA İLGİLİ KONUŞAN ESKİ BAŞKAN VURAL GÖRGÜLÜ: PARTİDE OLAN PARTİDE KALMALI

CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nde yaşanan parti içi muhalefet sorunuyla ilgili konuşan eski başkan Vural Görgülü, “CHP, içinde barındırdığı tüm bireylerle kocaman bir ailedir. Her ailede olduğu gibi, yaşanan sorunlar dışarıya yansıtılmadan aile içinde çözülmelidir. Partide olan partide kalmalı” dedi.

 

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa eski ilçe başkanlarından Vural Görgülü, CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nde yaşanan parti içi muhalefet sorunuyla ilgili açıklama yaptı. Yaşananların Cumhuriyet Halk Partisi gibi köklü bir partiye yakışmadığını dile getiren Görgülü, “Parti içinde yaşanan olaylarla yakından uzaktan alakam yok. Ben bu olayın sağında, solunda ya da içinde değilim” diyerek, olayların kendi bilgisi dışında cereyan ettiğini söyledi.

 

“PARTİ İÇİNDE OLAN PARTİ İÇİNDE KALMALI”

 

Parti içinde olan sorunların dışarı yansıtılmaması gerektiğini savunan Görgülü, “16 Aralık 2019’da yapılan CHP Gazipaşa İlçe Kongresi’nde yeni bir yönetim oluşturuldu. O kongrede ben de ilçe başkanlığı için aday olmuştum. Delegelerimizin takdiri ile yeni bir yönetim oluştu. Ben, Vural Görgülü olarak etik bir davranış sergileyip, parti içinde yaşanan sorunlardan çıkar sağlama gibi bir düşüncem olmadı. Parti içinde olan parti içinde kalmalı” ifadelerini kullandı.

 

“SORUNLAR AİLE İÇİNDE ÇÖZÜLMELİ”

 

CHP’nin büyük bir aile olduğunu söyleyen Görgülü, “CHP, içinde barındırdığı tüm bireylerle kocaman bir ailedir. Her ailede olduğu gibi, yaşanan sorunlar dışarıya yansıtılmadan aile içinde çözülmelidir. Parti içinde yaşanan bur tür olaylar, bir asra merdiven dayayan Cumhuriyet Halk Partisi’nden başka kimseye zarar vermez. Seçimlere az bir zaman kala parti içinde yaşanan bu durum, her CHP’li gibi beni de derinden üzmüştür” dedi.

 

“CHP’Lİ OLAN HERKESE YAKINIM”

 

CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nde yaşananların kendisi tarafından yapıldığı gibi bir algı oluşturulduğunu söyleyen Görgülü, “Ben CHP’li olan herkese yakınım. Partideki yöneticiler, tanıdığımız, birlikte oturup yemek yediğimiz, çay içtiğimiz, zaman geçirdiğimiz insanlar. Bu olayların benimle ilişkilendirilmesi beni ziyadesiyle üzmüştür. Ben partiye zarar vererek bir noktaya gelemeye çalışan biri değilim. Ne zaman, nerede, nasıl davranacağımı gayet iyi bilirim” diye konuştu.

 

“BEN DE YIPRATILMAYA ÇALIŞILIYORUM”

 

Parti içinde yaşanan bir sorunda adının geçmesinden rahatsız olduğunu dile getiren Vural Görgülü, “Ortada bir sorun var ve bu herkes tarafından biliniyor. Esasında yaşanan bu durumdan ben de zarar görüyorum. Ben de yıpratılmaya çalışılıyorum. Benim adım kullanılarak, 'Vural Görgülü, kaos ortamından beslenmeye çalışıyor' algısı yaratılmaya çalışılıyor. Ben partiye ömrünü vakfetmiş biriyim. Umarım bu sorun, parti içinde çözülür. Önümüzde hem genel hem de yerel seçimler var. Partimizin bu seçimlere en güçlü şekilde, birlik ve beraberlik içinde girmesi gerekir. Halkımıza umut olan, CHP’ye de bu yakışır” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27