KAYMAKAM ALTUN’U ZİYARET EDEN PROF. DR. ERHAN CENGİZ: FAKÜLTE ÜLKEYE HİZMET EDECEK

GÜNCEL 29.11.2021 15:18:22 0
KAYMAKAM ALTUN’U ZİYARET EDEN PROF. DR. ERHAN CENGİZ: FAKÜLTE ÜLKEYE HİZMET EDECEK

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Cengiz, Fakülte Sekreteri Ahmet Yüce ile birlikte Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’u makamında ziyaret etti. Dekan Cengiz, cuma günü gerçekleşen ziyarette, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinde devam eden eğitimler hakkında Kaymakam Altun’a bilgi verdi.

 

“ÜLKEMİZE HİZMET EDİYORUZ”

 

ALKÜ Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin Türkiye’de tanınan bir fakülte olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Erhan Cengiz, havacılık ve uzay bilimlerine ilgi duyan öğrencilerin, rahatlıkla Gazipaşa’yı tercih ettiklerine değindi. Fakültede verilen eğitimlerin Avrupa standartlarında olduğuna vurgu yapan Cengiz, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinde eğitim gören öğrencilerin donanımlı bir şekilde okuldan mezun olduklarında ülkemize hizmet edeceklerini söyledi. Gazipaşa Kaymakamlığının fakülteye her zaman destek olduğunu belirten Prof. Dr. Erhan Cengiz, Kaymakam Altun’a teşekkür etti.

 

“HER ZAMAN EĞİTİME DESTEK VERECEĞİZ”

 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Gazipaşa Kaymakamlığının koordineli bir şekilde çalışmalar yürüttüğüne değinen Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, her zaman eğitime destek vereceklerini belirterek, ALKÜ Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Cengiz ve Fakülte Sekreteri Ahmet Yüce’ye ziyaretleri için teşekkür etti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27