GAZİPAŞA ÜLKÜ OCAKLARI SELİNUS SAHİLİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI

GÜNCEL 29.11.2021 15:15:35 0
GAZİPAŞA ÜLKÜ OCAKLARI SELİNUS SAHİLİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Teşkilatı, “Vatanımızı seviyor, doğamızı koruyoruz” sloganıyla Selinus Sahili’nde temizlik çalışması yaptı.

 

Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanlığı, sosyal sorumluluk projeleri ve farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Teşkilatı Sosyal Faaliyet Birimi ile Üniversite Teşkilatı, “Vatanımızı seviyor, doğamızı koruyoruz” sloganıyla Selinus Sahili’nde temizlik çalışması yaptı. Dün yapılan etkinlik için Selinus Sahili’ne giden Ülkücüler, sahil bandında onlarca torba dolusu çöp topladı.

 

“HERKESİ DOĞAMIZA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ”

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, herkesi doğayı korumaya davet etti. Görgülü, “Gazipaşa Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Birimimiz Koordinesinde, Üniversite Teşkilatımız 'Vatanımızı Seviyor, Doğamızı Koruyoruz' sloganı ile İskele Sahil bandında çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi. Doğamızı koruyarak çevremizde yaşayan diğer canlılara saygı gösterilmesini ve sahip çıkılmasını istiyoruz. Herkesi bu farkındalığa dikkat çekmeye, doğamıza sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.