KAYMAKAM ALTUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILMAYAN PROTOKOL ÜYELERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

GÜNCEL 25.11.2021 13:56:42 0
KAYMAKAM ALTUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILMAYAN PROTOKOL ÜYELERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılmayan protokol üyelerine tepki gösteren Kaymakam Altun, “Burada olmayan arkadaşlarımı sizin vicdanlarınıza bırakıyorum, bu sıraların boş kalmaması gerekiyordu. Gelmeyen arkadaşlarımızı Allah’a havale ediyorum” dedi.

 

Gazipaşa’da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında salondaki koltukların boş kalması dikkat çekti. Neredeyse her törene katılan bazı protokol üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü programında yer almaması şaşkınlık yarattı. Kutlama programında, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgelerini verdikten sonra konuşan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, törene katılmayan protokol üyelerine olan tepkisini dile getirerek, “Gelmeyen arkadaşlarımızı, Allah’a havale ediyorum” dedi.

 

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğretmenleri sahneye gelince, herkes sevdiği öğretmenlerini gür bir şekilde alkışlıyor. Öncelikle öğrencilerimize, çok teşekkür ediyorum, öğretmenlerini yalnız bırakmamışlar. Öğretmenlerimizi de çok seviyoruz. Bu anlamlı günde hem kıdemli öğretmenlerimiz, emekli öğretmenlerimiz, hem de şu anki yeni atanan öğretmenlerimiz buluştu. 2 neslin buluşması çok güzel oldu,  tecrübelerini muhakkak dinleyin, tavsiye ederiz” diye konuştu.

 

“ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

 

Törene katılmayan protokol üyelerini hedef alan Kaymakam Altun, sitem dolu bir konuşma yaptı. Kaymakam Orhan Altun, “Devlet hazirunu olarak hepimiz buradayız. Burada olmayan arkadaşlarımı da sizin vicdanlarınıza bırakıyorum, bu sıraların boş kalmaması gerekiyordu. Açık ve net konuşayım arkadaşlar, gelmeyen arkadaşlarımızı Allah’a havale ediyorum. Böyle olmaz, bizim için en kıymetli insanlarımız, en değerlilerimiz bizleri yetiştiren, bizlerin bu masada oturmasına sebep olan öğretmenlerimizdir. O sebeple öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Allah korusun, ölümün ve büyük şeylerin dışında buradaki protokoldeki arkadaşlarımızın her ne olursa olsun, her ne şartta olursa olsun burada olması gerekiyordu. Benim buradan ayrıldıktan sonra 2 tane okul ziyaretim var. Bu kadar telaşenin içerisindeyiz. Peşine başka programlarımız var, akşam 18.00’de toplantımız var. Sürekli koşturma içerisindeyiz. Bu programlarda, özellikle 24 Kasım gibi bizleri yetiştiren nesiller. Ben bugün kaymakamsam, siz hocalarım sayesinde ve gelecek nesillerde siz öğretmenler sayesinde ilerde güzel yerlerde olacaklar. O sebeple herkesin bu programa katılmasını çok isterdim.

 

“KALBİM ÇOK KIRIK”

 

Açık ve net söyleyeyim katılmayanlara kalbim çok kırık, bunu ifade etmek istiyorum. Fazlasına da girmek istemiyorum. Çünkü ağzımdan yanlış bir şey çıkmasını istemiyorum. Öğretmenlerimizi tekrardan tebrik ediyorum. Bizi duygulandırdınız, biraz daha şen şakrak olsa daha iyi olurdu. Ama çok duygulandık. Allah razı olsun sizlerden, sunan arkadaşlarımızdan da. Hocalarıma çok teşekkür ediyor, saygılarımı, minnetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.