Tarih: 25.11.2021 13:55

AK PARTİ GAZİPAŞA İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI AV. ÜMMÜ OĞUZ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli programlara imza attı. İlk olarak, ilk okul öğretmeni Metin Aksoy’la bir arayan gelen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Oğuz, öğretmenine çiçek takdim ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Oğuz, “İlkokul öğretmenim Metin Aksoy öğretmenimi ve değerli eşi Meryem hocamı ziyaret edip öğretmenler gününü kutladık. Kendilerine verdikleri emekler için minnettarız” dedi.

 

BAŞKAN DOĞAN’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

 

Ardından AK Parti İlçe Kadın Kolları Yöneticileriyle birlikte AK Parti binasına geçen Başkan Oğuz, emekli bir öğretmen olan AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan’a sürpriz yaptı.  Doğan’a hediyesini takdim eden AK Kadınlar,  Başkan Ali Doğan’ın Öğretmenler Günü’nü kutladı. İlçe Başkanı Ali Doğan, Başkan Oğuz ve yönetimine teşekkür etti.

 

AHMET TUNCER OKULU ZİYARET EDİLDİ

 

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, parti binasında yapılan programın ardından İlçe Başkanı Ali Doğan’la birlikte Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu’na gitti. Burada Okul Müdürü Ergin Oktay ve okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelen Doğan ve Oğuz, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —