Tarih: 24.11.2021 13:31

GAZİPAŞA’DA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNAN GENÇ ADAMI MÜDÜR CINGIL İKNA ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Uzaklaştırma kararı nedeniyle çocuklarını göremeyen baba, sinir krizi geçirip 3 katlı evin çatısına çıktı. Olay yerine gelen Müdür Cıngıl, önce babayı ikna edip çatıdan indirdi, ardından çocuklarıyla telefonda görüntülü görüştürdü.

 

Gazipaşa’da uzaklaştırma kararına rağmen eşi ve çocuklarının bulunduğu eve giden adam, çocuklarıyla görüşemeyince sinir krizi geçirdi. Evden yürüyerek uzaklaşan adam bir binanın çatısına çıktı. Polis adamın dakikalarca çatıdan inmesi için dil dökerken, olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, genç adamı ikna ederek çatıdan indirdi. Cıngıl, daha sonra baba ve çocuklarını telefondan görüntülü görüştürdü.

 

EVİN ÇATISINA ÇIKTI

 

Olay, Esentepe Mahallesi’nde dün saat 10.20’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eşinin uzaklaştırma kararı aldırdığı S.K, dün sabah saatlerinde eşinin çocuklarıyla birlikte kaldığı kayınvalidesinin evine gitti. Eşinin  çocuklarıyla görüşmesine izin vermemesi üzerine sinir krizi geçiren S.K., tehditler savurarak olay yerinden uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ardından polisler evden yaya olarak uzaklaşan S.K’yı bulmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, S.K’yı Esentepe Mahallesi’nde boş bir evin çatısında olduğunu gördü. Polis ekipleri, S.K’yı çatıdan indirmek için dil dökerken, genç adamın çatıdan atlama ihtimaline karşın olay yerine itfaiye ve 112 ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, binanın önüne branda açarak tedbir aldı.

 

MÜDÜR CINGIL İKNA ETTİ

 

Polisin tüm ikna çabasına rağmen S.K. çatıdan inmeyince olay yerine Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl geldi. S.K.’nın yanına çıkan Müdür Cıngıl, çatıdan inmesi için ikna etmeye başladı. Kısa sürede genç babayı ikna eden Cıngıl, çatıdan indirdi. S.K’nın çatıdan indirerek sakinleştiren Müdür Cıngıl, genç adamın eşini telefonla aradı. Genç kadını ikna eden Müdür Kamil Cıngıl, daha sonra baba S.K.’yı 2 çocuğuyla telefonda görüntülü olarak görüştü. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —