GAZİPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ÇAMLICA’YA BETON HİZMETİ

GÜNCEL 23.11.2021 02:05:16 0
GAZİPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ÇAMLICA’YA BETON HİZMETİ

Gazipaşa Belediyesi, ilçenin dört bir yanında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, parke ve asfalt yol çalışmalarına devam ederken diğer yandan da kırsal mahallelerde, parke veya asfalt tutmayan zorlu yollara beton döküyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, en son Sugözü Mahallesi’nde mobil beton santrali kurumuyla, Şahinler Mahallesi’nde beton yol dökme çalışmalarını tamamlamıştı. Belediye ekipleri, çalışmalarını Çamlıca Mahallesi Piknik Mevkii’nde sürdürüyor.

 

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÇAMLICA’ YA ZİYARET

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt Çamlıca Mahallesi’nde beton yol dökümüne başlayan ekipleri, dün öğlen saatlerinde ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, aynı zamanda çalışmaların devam ettiği bölgedeki vatandaşları ziyaret edip, ailelerle sohbet etti. Ziyaret sonrasında çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Mehmet Ali Yılmaz, “Şu anda Gazipaşa’mızın güzel ve verimli mahallelerinden biri olan Çamlıca Mahallesi Piknik Mevkii’nde bulunuyoruz. Beton yol çalışması yapıyoruz. Bütün mahallelerimizin yol sorununu sırayla çözmeye çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın ulaşımını bir an önce kolaylaştırmak. Vatandaşlarımız ürünlerini pazara götürebilsinler, istedikleri yerlere rahat ulaşabilsinler istiyoruz. Bu hizmeti bütün mahallelerimize götürmek istiyoruz. Bu amaçla ikinci beton mikserimizi alıyoruz. İkinci beton şantiyemizi kuruyoruz. Şantiyelerimizden bir tanesini mobil hale getirdik. Şu anda Sugözü Mahallemizde mobil santralimiz çalışıyor. Bu santralle daha hızlı döküm yapıyoruz. Bütün mahallelerimizdeki yolları mutlaka asfalt, parke ya da beton yapacağız. Ulaşımı çok önemsiyoruz. Bütün mahallelerimizde söz verdiğimiz gibi çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

“YILLARDIR BİZ BU YOLU BEKLİYORDUK”

 

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yapılan çalışmaları olay yerinde incelerken, Çamlıca Mahallesi’nde ikamet eden ve yaşlı babasının tozlu yolda ulaşım sağlayamadığını dile getiren Fatma Görücü isimli bir vatandaş tarafından, övgü yağmuruna tutuldu. Bu yolu uzun zamandır beklediklerini belirten Fatma Görücü, “Ben Çamlıca Mahallesi’nden Fatma Görücü, Sayın Başkanım, bu yol sayenizde bizim kurtarıcımız oldu. Uzun yıllardır beton yolumuz olmadığı için ulaşımda büyük güçlük çekiyorduk. Yıllardır böyle bir yolun yapılmasını özlemle bekliyorduk. Allah sizden razı olsun. Bu yol bizim için çok faydalı oldu. Bizi bu çektiğimiz yol sıkıntısından kurtardınız. İlçemizin başında her zaman canla başla halkına hizmet eden ve bizlerin halinden anlayan, sizin gibi bir lider olmalı. Bu yolun yapımında emeği olan Belediye Başkanımıza, muhtarımıza, belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“80 YILLIK YOL SORUNUMUZ ÇÖZÜLÜYOR”

 

Mahalleye gelen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt’u karşılayan Çamlıca Mahalle Muhtarı Aydın Şahinkaya, “Yaklaşık seksen yıldır yol problemi olan mahallemizde beton yol çalışmalarımız Sayın Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ın desteğiyle iki gün önce başladı. Başkanımız her konuda yanımızda. Yollarımızın yapılması için büyük bir emek harcayan sevgili Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve ekibine mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Halkımız şimdiden çok mutlu. Bize bu hizmeti veren, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27