GAZİPAŞALI MUHTARLAR TURNUVAYA VEDA ETTİ

SPOR 23.11.2021 02:03:33 0
GAZİPAŞALI MUHTARLAR TURNUVAYA VEDA ETTİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası’nda Korkutelili muhtarlara mağlup olan Gazipaşalı muhtarlar, turnuvaya veda etti. Muhtarlar arasında geçen kıyasıya mücadeleler sonucunda yarı finale Muratpaşa, Kepez ve Manavgat takımları yükseldi.

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ile muhtarlar arasındaki kaynaşmayı ve iletişimi güçlendirmek adına düzenlenen Muhtarlar Futbol Turnuvası’nda zorlu çeyrek final maçları sonucu yarı finalistler belirlendi. Eleme sistemi ile gerçekleşen çeyrek final maçlarında Muratpaşa, Elmalı’yı, Kepez, Alanya’yı, Manavgat, Kumluca’yı, Korkuteli, Gazipaşa’yı mağlup ederek ismini bir üst tura yazdırdı.

 

Turnuvayla ilgili konuşan Pazarcı Muhtarı Mehmet Tuncel,  “Olmadı. Talihsiz sakatlıklar ve şanssızlıklar sonucu Korkuteli muhtarlarımıza 1-0 yenildik. Turnuvaya veda ettik. Ama üzülmedik, birçok muhtarımızla tanıştık yeni dostluklar kurduk. Başta turnuvayı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek olmak üzere Muhtarlar Daire Başkanımız Çihangir Beye, bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a, İlçe Başkanımız Ömer Güven’e, Ziraat Odası Başkanımız Yusuf Çelik’e, önceki Yazı İşleri Müdürümüz Tan Doğan’a şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.