Tarih: 19.11.2021 14:30

GAZİPAŞA BELEDİYESİ SARP ARAZİLERDEKİ MUZ BAHÇELERİNDE YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Belediyesi, muz fiyatlarındaki ani düşüşten etkilenen muz üreticilerinin yüzünü bir nebze güldürmek için harekete geçti. Belediye ekipleri, Zeytinada Mahallesi’nde zorlu fiziki şartlarda muz üretimi yapan çiftçilerin bahçelerindeki yollarda iyileştirme çalışması başlattı.

 

Gazipaşa Belediyesi, Zeytinada Mahallesi’nde muz üretimi yapan üreticilerin daha iyi şartlarda üretim yapabilmesi için muz bahçelerindeki yollarda bakım ve onarım çalışması başlattı. Sarp arazi üzerine kurulu olan muz bahçelerindeki yolları daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını yoğunlaştıran Gazipaşa Belediyesi ekipleri, benzer çalışmaları Güney ve Muzkent mahallelerinde de yapacak. Çalışmaların sürdüğü Zeytinada Mahallesi’ne giden Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, mahallede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

“İLÇEMİZİN DÖRT BİR TARAFINDA HİZMETTEYİZ”

 

Gazipaşa Belediyesi’nin, en acil ihtiyaçlarda Gazipaşalı vatandaşların yanında olduğunu söyleyen Özkurt, “Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi, en acil ihtiyaçlardan başlayarak ilçemizin dört bir tarafında, ekiplerimizce asfalt, yol açma, refüj ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Maalesef eksikler çok fazla ve vatandaşlarımız da haklı olarak bu sorunların acil olarak giderilmesini istiyor. Vatandaşımızı memnun etmek bizim asli görevimiz. Onları memnun edebilmek için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün burada ekiplerimiz, muz bahçeleriyle uğraşan çiftçilerimizin daha rahat bir ulaşım yolu kullanabilmeleri için; yol genişletme, onarma ve yenileme çalışmalarını devam ettiriyor” dedi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

 

“Muz fiyatlarının oldukça düştüğünden haberdarız” diyen Özkurt, “Gazipaşa Belediyesi olarak çiftçilerimizin yüzünü bir nebze güldürmek üzere çıktığımız bu yolda, Gazipaşa Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimizle beraber elimizden geldiği kadar üreticilerimize destek olmaya devam edeceğiz. İlçemiz, içinde onlarca farklı türde tropikal meyve ve sebze türünü barındıran, zengin ve oldukça verimli topraklara sahip. Bunun kıymetini bilmeli, çiftçilerimize olabildiğince yardımcı olmalıyız. Çalışmaları yakından takip edip, mahalle sakinlerinin öneri ve isteklerini dinliyoruz. Seferberliğimiz, tüm mahallemizde, ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla, hız kesmeden devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

Gazipaşa Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedeflerken, bahçe yollarının düzenlenme çalışmalarına Güneyköy, Muzkent ve diğer mahalleler de devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —