AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ALİ DOĞAN: YILBAŞINDAN SONRA EKONOMİK ANLAMDA İYİLEŞTİRME BEKLİYORUZ MİLLETİMİZ UMUTLA BEKLESİN

GÜNDEM 17.11.2021 14:09:39 0
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ALİ DOĞAN: YILBAŞINDAN SONRA EKONOMİK ANLAMDA İYİLEŞTİRME BEKLİYORUZ MİLLETİMİZ UMUTLA BEKLESİN

Yılbaşından sonra ekonomik anlamda iyileştirme beklediklerini söyleyen İlçe Başkanı Doğan, “Milletimiz umutla beklesin” dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, ülkede artan fiyatlardan vatandaş kadar kendilerinin de muzdarip olduklarını söyledi. Çiftçinin, esnafın, vatandaşın cebine olumlu katkı sunacak şekilde adımlar atılması için milletvekillerini, il başkanını ve üst mercileri sıkıştırdığını söyleyen Başkan Doğan, yılbaşından sonra ekonomik anlamda iyileştirme beklediklerini kaydetti.

 

İlçe Başkanı Ali Doğan, “Girdi fiyatlarından, enerji fiyatlarından ve ülkeye stratejik giren malların yükselttiği fiyatlardan vatandaşımız kadar bizde muzdaribiz. Bu fiyat yükselmelerinin hepsini ben milletvekillerimize rapor ediyorum. Özellikle Ak Parti Antalya Milletvekilimiz ve Ak Parti MKYK Üyesi Mustafa Köse’ye, Cumhurbaşkanımıza bire bir ulaşsın diye geçen gün anlattım ve anlatmaya devam ediyorum. Dolayısıyla hem fiyatlarla ilgili hem diğer desteklemelerle ilgili hem de piyasa kontrolüyle ilgili aleyhimize gelişen ekonomik pozisyonların değerlendirilmesi;  çiftçimizin, esnafımızın, vatandaşımızın cebine olumlu, pozitif katkı sunacak şekilde adımlar atılmasıyla ilgili milletvekillerimizi, il başkanımızı, üst mercileri sıkıştırıyorum. Bu konuda sürekli bilgi aktarıyorum” dedi.

 

“EKONOMİMİZ SAĞLAM”

 

Çiftçinin, esnafın ve vatandaşın durumunu anladığını ifade eden Başkan Doğan, “Gerçekten mevcut durumdan dolayı da vatandaşımızın, çiftçilerin, esnafın durumunu anlıyorum. Ayrıca üzüntüsünü depaylaşıyorum. Ancak şöyle bir şey var;  Ciddi bir döneminden geçtik. Neredeyse bütün dünyanın ekonomisi durma noktasına geldi. Pandemiden dolayı büyük paralar aktarıldı. Millet içeriden dışarıya çıkamadı, fabrikalar çalışmadı. Bu sadece pandemidende oldu demiyoruz ama dış kaynaklı operasyonlar da var. Saldırı rüzgârları var. Zaman zaman dolar, altın, Euro, stratejik mallar, girdiler üzerinden içerideki siyaseti sıkıştırma amaçlı faaliyetleri biliyoruz. Fakat ekonomimiz sağlam. Cumhurbaşkanımız süreci birinci elden takip ediyor” diye konuştu.

 

‘MİLLETİMİZ UMUTLA BEKLESİN’

 

‘Milletimiz umutla beklesin’ diyen Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, yılbaşından sonra ekonomik anlamda iyileştirme beklediklerini kaydetti. Doğan, “Allah izin verirse,  yılbaşından itibaren asgari ücretliler ve dar gelirliler olmak üzere; ya da emekli maaşı düşük olanlardan başlayarak, yukarıya doğru bütün toplum kademesine ekonomik anlamda iyileştirmeleri bekliyoruz.Onun da zamanı geldiğinde müjdesini veririz. Milletimiz umutla beklesin. Allah izin verirse milletin hizmetkârı olmaya, hizmet üretmeye, milletle birlikte adım atmaya, milletin gözünün gönlünün içine bakmaya, milletin yorulduğu yerde AK Parti olarak han yapmaya hazırız ve devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27