GAZİPAŞA’YI TEMSİL ETTİLER

GÜNCEL 15.11.2021 14:10:48 0
GAZİPAŞA’YI TEMSİL ETTİLER

Belediye Başkanı Yılmaz ve Ziraat Odası Başkanı Çelik, Antalya’da düzenlenen Örtü altı Tarım Çalıştayı’nda Gazipaşa’yı temsil ettiler.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Antalya Örtü altı Tarım Çalıştayı’ AKM Aspendos Salonu’nda yapıldı. Çalıştaya Gazipaşa’dan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve Başkan Yardımcısı Bakılar Muhtarı Hasan Kaplan katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Antalya Milletvekilleri, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, çiftçi, üretici ve komisyoncuların hazır bulunduğu Antalya Örtüaltı Tarım Çalıştayı’nda örtüaltı tarım üretimi, sorunları, çözüm önerileri, pazarlanması ve seracılığın dünü bugünü ve geleceği masaya yatırıldı. Çalıştayın Moderatörlüğünü, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Gökhan Günaydın yaptılar.

 

“TARIM EMEKÇİLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Antalya Örtü altı Tarım Çalıştayı’na katılan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, tarım sektörü ve tarım emekçileri için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Mehmet Ali Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığımızca düzenlenen ‘Antalya Örtü altı Tarım Çalıştayı’na Genel Başkan yardımcımız Sayın Ali Öztunç ile birlikte katıldık. Çalıştayda, Antalya'dan Türkiye'ye ve dünyaya dağılan sebze ve meyvenin örtü altı üretiminde yaşanan sorunları, çözüm önerilerini, yurt içi ve yurt dışı pazarlama stratejilerini, seracılığın dününü, bugününü ve geleceğini konuştuk. Kentimizde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Milli ekonominin temeli’ olarak nitelendirdiği tarım sektörü ve tarım emekçileri için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.